A+ A-

Zsófi 1. rész

Bizonyos szempontból megbántam, más szempontból örültem neki, hogy elmentem arra a bulira. Egy 16 éves lányismerősöm hívott el, gondoltam velem akar eljönni. Régóta tetszett a kiscsaj, bár jóval idősebb voltam nála. Titkon reménykedtem, hogy eljön az idő mikor ez nem fog számítani. Zsófi kedvelt engem, de soha sem rejtette véka alá, hogy más fiúkkal jár. Gyakran cserélte őket, de ez ebben a korban nem meglepő.
Belépve a házba, ahol a bulit tartották, rögtön ő fogadott. Szűk fekete nadrág volt rajta, ami kiemelte telt, éppen csak nem nagy fenekét. Csíkos pólója viszonylag mélyen kivágott, nőiesedő mellének felső harmada közszemlére volt téve. Aztán jött a feketeleves. Egy 18 év körüli fiú lépett mellé, bal kezét Zsófi fenekére téve, a jobbat felém nyújtva.
- Szia! Péter vagyok.
Elfogadtam a kéznyújtását, és én is bemutatkoztam. Nehezen álltam meg, hogy a fájdalom ne üljön ki az arcomra. Aztán elvegyültem a társaság krémjében. Egy fél óra múlva a leányzó odalépett mellém, és a segítségemet kérte egy kis pakolásban. Felmentünk az emeletre, és egy kis kamraszerűségbe vezetett.
- Ezt a rekesz sört kellene kivinni!
Lehajoltam, hogy felvegyem, mikor a lány elhúzott egy kis fadarabot a kamra végénél.
- Mit nézel?
- Semmi különös. Csak innen be lehet látni a mellékhelységbe.
- Nocsak. És ez miért jó?
- Sok érdekes dolgot lehet látni! Tudod mire gondolok?
Hamiskás mosolyától felpezsdült a vérem. Aztán kilibbent az ajtón, én meg vittem a sört.
10 perc múlva láttam, hogy barátját kézen fogja, és elindulnak felfelé. Mellettem elhaladva vetett rám egy gyors pillantást, aztán mentek tovább.
Nem bírtam megállni, hogy 1 perc múlva ne menjek fel a kis kamrába. Óvatosan elvettem a kis fadarabot, és belestem.
Még nem maradtam le semmiről. Gyengéden csókolóztak, Péter pedig a lány fenekét fogdosta. Zsófi felsőtestét szorosan a sráchoz nyomva, lassan letérdelt elé. Kissé kapkodó mozdulatokkal bontotta ki a sliccet, majd kiemelte a fiú már merev péniszét. A 16 centi tömény férfiasságot a kezében tartotta néhány másodpercig, majd lehúzta róla a bőrt. A kámzsa alól előbukkanó duzzadt makkot megcsókolta, majd nyelvecskéjével nyalogatni kezdte. Péter nem bírta tovább, megfogta a lány fejét, és ráhúzta a faszára. Zsófi engedelmesen kitátotta száját, és szopni kezdett. Péter kezeit a lány fején hagyva diktálta a ritmust. A fiú pár másodpercnyi kényeztetése után felállt, a faszon hagyva csillogó nyálát.
Kicsit eltávolodott tőle, és lassan lehúzta magáról a vékony nadrágot. Egy pici fehér tanga volt rajta. Abból is kilépett, feltárva fazonra borotvált punciját. Felült a mosógép tetejére, és széttárta a lábait. Péter nem sokat teketóriázott, beállt a combok közé és óvatosan a lányba helyezte péniszét. Pár másodpercig ebben a helyzetben maradtak, aztán a fiú határozott, erőteljes csapásokkal baszni kezdte Zsófit. A lány nyögései, a fiú zihálása, és testük csattogó összeérintései betöltötték a helységet. Ahogy Zsófi hangja egyre élesebb lett, úgy lett a fiú mozgása egyre gyorsabb, majd görcsbe rándult és beleélvezett a punciba.
Pár pillanat alatt elhessegette a srácot, de rajtamaradt a mosógépen.
- Gyere csak át! - szólt hozzám. Mikor átmentem a fürdőszobába, még mindig a gépen ült. Olyat kért tőlem amin újólag elképedtem.
- Ugye te is úgy gondolod, hogy nincs benne semmi undorító.- ezzel széttárta combjait, és nedves puncijába nyomta a mutatóujját.
- Akkor gyere és nyalj ki! - szemei csillogtak a várakozástól. Láttam, hogy kielégítetlen, mert bár jólesett neki, de nem tudta elengedni magát, Nem tudtam nemet mondani neki. Letérdeltem elé, és úgy tapasztottam rá ajkaimat a puncijára, hogy még az ujja benne volt. Aztán ahogy szép lassan kihúzta, úgy jött utána a meleg, sűrű folyadék. Nyelvemet mélyen belényomtam, és bár nem láttam, de egyértelmű volt, hogy mit nyalok ki belőle. Elképesztően piszkos érzés volt egy frissiben megbaszott és telerakott punci nedveit szürcsölni és lenyelni. Zsófi átadta magát a teljes extázisnak, olyan erővel szorított magához, hogy attól tartottam megfulladok. Aztán mire lecsengett az orgazmusa, már tisztára is nyaltam.
Felálltam, mire ő leszállt a mosógépről, megfogta az arcomat és magához húzta. Elkezdte lenyalogatni rólam a saját és Péter nedveit. Ahogy a vállam felett átpillantott, egy másodpercre csodálkozást láttam az arcán, majd felcsillant a szeme. Hátranézve én is észrevettem a leselkedőnyíláson átdugott merev faszt. Nem Péteré volt, annál valamivel hosszabb és vastagabb. A kövér makkot nem takarta kámzsa, szabadon, büszkén meredt Zsófira. Várta a kényeztetést.
Odaléptem a falhoz, megfogtam a faszt a tövénél fogva, és Zsófira néztem.
- Van kedved leszopni?
Kérdésemre rándult egyet a kezemben lévő szerszám. Zsófi letérdelt elé. Már tudtam a válaszát. Óvatosan közeledett felé, ajkai fél centire megálltak a vágyott tárgytól. Kezemmel most a makkot fogtam meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 01. 6. hétfő 04:08
Nagyon jó.
#8 papi 2013. 09. 7. szombat 10:43
Tetszik
#7 hun 2005. 05. 15. vasárnap 07:33
Nagyon jó! 10!!!!!
#6 Hajnal-lány 2004. 05. 22. szombat 21:41
frankeee,nehezen lehet lány, ha egyszer farka van. Zsófi a lány... :)
#5 frankeee 2004. 04. 28. szerda 18:49
a történet mesélő lány?
#4 Pavlov 2004. 03. 29. hétfő 11:34
Nekem tetszett a sztori, volt benne fantázia. Annak ellenére, hogy gruppenként szerepel, nem kúrták szét benne a csajt, hanem csak módjával, s mégis vadul. A spermát pedig nem lehet annyira rossz így lenyelni. Végülis természetes anyag, mit finnyáskodtok? Elvégre ha a lány megteszi...
#3 Daana Scully 2004. 03. 29. hétfő 09:01
A fajdalom kiult az arcara, amikor
meglatta a csaj pasijat. De amikor
valaki beleelvezett a szajaba, akkor
nem. Sot, meg be is segitett. Hm........
#2 Kenoby 2004. 03. 28. vasárnap 14:40
hm... a fiunak nem kellett volna nyalogatni a gecit, meg csokolozni a lannyal, amikor annak tele a szaja:) amugy jo lett volna.
jamegvalami.... a csaj gecis hajjal meg homlokkal ment vissza bulizni? :-)))
#1 Törté-Net 2004. 03. 28. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?