A+ A-

Hogyan szereztünk biszex barátnőt!

Szilvi és én mindig is fantáziáltunk arról, hogy milyen lenne egy biszex lánnyal hármasban szeretkezni. Meg is próbáltunk találni hirdetés útján, ami sajnos nem járt sikerrel. Az okokat nem részletezem. Már - már le is tettünk a dologról, amikor megakadt a szemünk a feleségem egy régi barátnőjén, akiről tudtuk, hogy volt már ilyen kapcsolata. Anitának hívják, sötétbarna haja, barna szeme, szép kerek melle és formás, érzéki ívű feneke van.
Szilvia jár aerobic edzésekre, ott futott össze vele hosszú idő után. Én is ismertem őt régebbről, és nagyon vonzó lánynak tartottam. Mindig örültem, ha láthatom. A feleségem és ő jó barátnők voltak régebben, de Anita kiment külföldre hosszabb időre és ekkor megszakadt a kapcsolat közöttük. Szilvi úgy érezte, hogy Anita lenne a megfelelő partner számunkra. Megbeszéltük, hogy igyekszik elcsábítani barátnőjét. Izgatottan vártam a fejleményeket. Elmondta neki saját álmait, majd faggatni kezdte barátnőjét legrejtettebb vágyairól. Aki végül is megnyílt Szilvi előtt.
Kiderült, hogy Anita is álmodozott már arról, hogy betársuljon egy párhoz harmadikként mindkettejük élvezetére, de a tettekig sohasem jutott el. Lánnyal viszont volt már kettesben. Megkönnyebbülve állapította meg, hogy nem is találhatott volna rajtunk kívül jobb párt kezdésnek. Meglepetésemre Anitának megvoltak a saját elképzelései a dolgokról, ami rettenetesen felizgatott amint meghallottam. Eldöntöttük, hogy az lesz a legjobb, ha először a lányok lesznek együtt nélkülem, így Anita nem fogja magát nyomasztóan érezni. Egyik délután, mikor hazaértem az irodából, a feleségem nagyon be volt indulva.
Azonnal elkezdett vetkőztetni, majd izgatni a farkamat. Mire észbe kaptam, már az ágyon voltunk és a nedves, sima punciját simogattam. Közben elkezdte mesélni az Anitával délután átélt élményeit. Hogyan nézték a tévét az ágyból, hogyan kezdték el simogatni egymás hátát. Ez volt az első alkalom, hogy felfedezhették egymás testét. Ahogy ezt hallgattam, Szilvia lágyan verte a farkam, amitől úgy éreztem, azonnal spriccelek. De ő csak folytatta a beszámolóját, hogyan szopták egymás mellét, milyen jóízű az Anita puncija, milyen szűk a segglyuka. Ez engem teljesen megőrjített.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 04. 9. vasárnap 03:15
Sok ezért a 10 pont.
#6 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 16:47
10 Pont!
#5 cscsu50 2015. 07. 14. kedd 08:55
élvezetes helyzet
#4 papi 2014. 04. 24. csütörtök 05:26
Nem rossz
#3 Pontifex 2009. 06. 20. szombat 09:40
Hát...sohasem voltál trióban!
#2 Pontifex 2009. 06. 20. szombat 09:36
Hát...sohasem voltál trióban!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?