A+ A-

Vonaton

2000. Április elején történt élményemet szeretném megosztani veletek! Sorkatonai szolgálatom végét "nyögtem" Szombathelyen. Eltávozásról készültem vissza, szorgalmasan vártam a tatabányai peronon a hajnali kettes vonatot, ami Győrig közlekedett. Álmos voltam, fáradt és azt hittem a centi soha nem fogy el. A katonaviselt férfiak azt hiszem, ismerik ezt az érzést. Mindegy. Befutott a személyvonat, én pedig, jó szokás szerint az utolsó előtti kocsiban foglaltam helyet. A vagon tök üres volt!
Alig hagyta el a vonat Tatát, amikor jött a kalauz. Ő akkor a harmincas évei közepén lehetett, átlagos testű, arcú nő. Rövid barna haj, fáradt arc. Elvette a felé nyújtott jegyet, rápillantott, majd elkérte a katonakönyvemet is. Kezemből ki nem adva felé villantottam, amit ő egy apró bólintással köszönt meg. Látta, hogy a vagon többi része üres. Levette a táskát a válláról és leült velem szembe.
- Ugye nem haragszol, hogy ideülök? - kedves, szolid hangja volt - Üres az egész vonat.
- Persze, foglalj helyet. - válaszoltam. - Abszolút nem rá figyelve gyűrögettem a menetjegyet és a seregre, valamint a rám váró holnapi napra gondoltam. Azt hiszem eléggé fancsali képet, vághattam, mert a kalauzlány megszólalt.
- Nagyon keményen fognak odabent? - kérdezte
- Nem annyira. - Kénytelen voltam elmesélni neki, hogy rajparancsnokként szolgálom a hazát, ezért is van reggel hatos könyvem, valamint, hogy győri katonatársam vár rám kocsival, hogy visszaérjünk időre a laktanyába.
Meglepő módon a nőkről kérdezett, valamint a laktanyán belüli szexkapcsolatok érdekelték. Minden férfi tudja, hogy a kiszivárgó pletykák nagy része hülyeség, amit én el is mondtam neki. Ekkor tűnt fel, hogy jobb kezével a bal vállát nyomkodja.
- Fáj a vállad? - kérdeztem
- Egy kicsit.
- Egy jó masszírozás biztosan segítene!
- Sajnos, nincs aki, segítene. - pillantott rám. - Gyors pillantás a kezére. Nem viselt jegygyűrűt!
- Ha akarod, én szívesen megmasszírozlak. - Bukott ki a számon a mondat. Bele is vörösödtem, mert biztos voltam abban, hogy faképnél hagy, meg különben is, hogy nézne ki a dolog. Szabadságos katona masszírozza a kalauzt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 21:54
Énvagyok az utazókatona.

Még mindég férgelem a kalauszt.
#6 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:30
Jól megírtad.
#5 feri 2007. 01. 31. szerda 12:49
én már láttam kellmes kalauz nénit....:-)))))
az utcán még láttatatok ronda nőt?
ott is vannak rondák, meg szépek....
#4 Mr. Gold 2005. 11. 4. péntek 12:00
Szerintem jó sztori! Mindeki férfi ilyenre vágyik! Bár én még kívánatos kalauz nőt nem láttam, de egyszer próbaképpen fel kell szállni arra a vonatra! :)
#3 Szmrekó 2004. 03. 29. hétfő 08:23
Szerintem te még életedben nem utaztál vonaton, vagy pedig az illető hölgy nem a jegyvizsgáló (kalauz) volt.
#2 Sasha 2004. 03. 26. péntek 23:42
Izléses finom sztori, írj még.
#1 Törté-Net 2004. 03. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?