A+ A-

Az első

Vacsora után lassan mentem be a tábori szobába, átöltöztem az esti kiruccanáshoz. Egyszerű farmernadrág és egy nyugis kis felső, hisz mégis csak edzőtáborban voltunk, mutatni kellett bizonyos szinten jólneveltségünket. Attilával pár napja voltam együtt, de, amióta kavartunk az az örökkévalósággal ért fel. Mindig erre vágytam, hogy vele együtt, párban, ami most be is következett. Kopogtatnak, kinyitom az ajtót, Ott áll Attish a kedvenc felszerelésemben. A farmernadrágjában és a kockás ingjében teljesen megkívánom. Rávetemedek és egy csókot öntök a szájára melytől megremegek. Apró nyelves puszikkal halmoz el aztán egy leheletnyi puszi az ajkamra, majd halkan fülembe súgja: "Gyere menjünk"
Elindultunk a söröző felé, ahol a csapat volt található. Mindenki iszogatott, velünk egyetemben. Attila szokásos férfi udvariassággal hívott meg egy pohár sörre, és még ő elment csocsózni én lassan eliszogattam. Győzelemittas fejjel közeledett felé és halvány csókot öntött a nyakamra és mondta, menjünk egyet sétálni. Tiszafüred apró keskeny utcáin kéz a kézben megyünk végig. Nézzük a többi kocsmában, és szórakozóhelyben lévő társainkat. Ahogy a Tisza partjára értünk, Attila lerángatott egy lenti kisebb fa stégre. Előttünk a folyó halk csobogása hallatszott, a távolból meg a közeli diszkó zenéje. Kicsit elbambultam, a csillagok és a telihold szépségében, amikor éreztem partnerem erős kezét a combomon és csókját a nyakamon.
Teljesen beleremegtem, ahogy játékos nyelvét végighúzta, érzékeny nyakamon. Lentről felfelé haladt, hol megállt a fülemnél és cimpámat kezdte apró harapásokkal izgatni. Majd arcomon végigcsúszván ajkát megint ajkamon érezhettem. Éreztem nyelvének minden apró érintését az ajkamon. Lassan kezdte levenni rólam a pulcsimat, lejjebb csúszott, és ahogy levette fentről lefelé a törzsem közepén haladt apró csókjaival. Levéve meglátta fekete melltartóm, melyből már most látszott az izgalomtól merevedő mellbimbóm. Attila félrehúzta az enyhe ruhadarabot és még a balt masszírozta a jobbat csókokkal árasztotta el. Bimbómat be, ki kapkodta és néha gyengéden megharapta. Teljesen átjárt a vágy, melyet még sose éreztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2016. 01. 22. péntek 03:27
Tetszett!
#3 listike 2014. 02. 13. csütörtök 16:34
Nagyon jó.
#2 papi 2013. 12. 4. szerda 05:48
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 03. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?