A+ A-

Ne álmodj tovább!

Úgy esett, hogy -bár én nem csináltam semmit- a kolleganőm barátja szerelmes lett belém. Lelkiismeret furdalásom volt miatta, én nem akartam tőle semmit, de egy közös buli alkalmával -ahol önmagamhoz képest kicsit sokat ittam- Ő is felébresztett bennem valamit. Mivel találkozni nem volt alkalmunk, így e-mailben bosszantottuk egymást... Addig játszottam vele, míg azon vettem észre magam, hogy nekem is hiányzik, ha nem ír. Így megadtam magam. Megbeszéltünk egy egész éjszakás randit... kivettünk egy szobát...és innen már ment minden magától.
Az éjszakáról szövögetett terveitől azonban megfosztottam. A liftben egyik kezével a derekam, másikkal a nyakam ragadta meg és vadul csókolni kezdett volna, de én gyengéden a vállaira tettem kezem és finoman eltoltam magamtól. Ő még nem sejtette, hogy ez csak játék. Szemeiben és arcán hatalmas csalódottságot és olyan érzéseket láttam, mintha úgy érezné, megalázták. Én csak ravaszul mosolyogtam rá, míg ő alig mert rám nézni. A szobába érkezve ő nem tudom merre vette az utat, de én megragadtam alkarját és megállítottam: most már szabad!
Szavaim hallatára szemei felcsillantak, boldogság öntötte el, és mintha most próbálná először, olyan lelkesedéssel szorított az ajtónak... olyan vadul csókolt, mint egy éhes vadállat, aki ha nem tehetné, éhen halna. Altestét szorosan az enyémhez nyomta... ajkai olyan szenvedélyesen és egyszerre gyengéden csókoltak, hogy teljesen lázba hozott. Kezét, gyengéden levettem a derekamról és egy "Gyere!" felszólítással az ágyhoz vezettem. És itt kezdődött, hogy tervei meghiúsultak. Átvettem az irányítást. Lassan, egyesével kigomboltam ingét és két kezemmel a hasától erőteljesen végigsimítva mellkasát letoltam róla.
Szerette volna ugyanezt tenni Ő is, de nem hagytam. Leheletfinom csókot adtam ajkára, amitől teljesen elkábult. Ledöntöttem az ágyra, miközben egyre vadabbul csókoltam. Az erre előkészített kendővel, kezeit az ágyhoz kötöztem. Csak nézett rám értetlenül... .aztán hamar megérttettem vele, hogy mi fog történni. Nadrágja övét a számmal kinyitottam, majd kigomboltam a sliccét és levetkőztettem. Persze nem teljesen! A boxert még rajta hagytam egy kicsit. Ráültem a combjára... mivel szoknya volt rajtam, így érezhette forró szeméremdombomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 07:59
A történet jó ,de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#2 papi 2014. 02. 26. szerda 07:43
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 03. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?