A+ A-

Belenéztem

Belenéztem a szemébe. Zöld volt. És akkor megéreztem, hogy ő kell nekem. Szőke haja gyönyörűen omlott le vállára. Egy örökkévalóság volt, míg megfogtam, és hátrasimítottam a szeméből. Három éve ismertük egymást, zárt közösségben voltunk. Ott az érzések, érzelmek felerősödnek. Legjobb barátságok, és hát szerelmek alakulnak ki.
Nem zavart, hogy sokkal idősebb. Vezérelt valami, nem volt bennem semmi, csak az az érzés. Dőlni kezdtem felé. Becsukta a szemét. Olyan gyönyörű volt... pár másodpercig csak gyönyörködtem benne. Kinyitotta szemét, nem tudta mi történik. "Csukd be." Továbbhajoltam. Először az orrára adtam csókot. Elmosolyodott. Játékos macska.
Sokáig legjobb barátok voltunk. Bármikor, bármeddig tudtunk beszélgetni. Egymásba feledkezve ültünk akár egy metrómegállóban is. Bármeddig. Bármikor. Följebb indultam. Szemére is adtam néhány puszit. "Csiklandoz..." "Akkor jó." Bal arcán elindultam lefelé, apró csókokkal halmoztam el. Aztán elértem a szájáig. Megcsókoltam. Erre vártam két éve.
Erre vártam két éve. Hogy egyszer egyedül maradjunk. Hogy együtt maradjunk. Egyként. Sok problémánk volt, nőügyek, fiúügyek. Mindig egymás vállán sírtuk el a bajainkat. Most egymásra találtunk. Magunkra találtunk.
Csak az ajkaimmal csókoltam őt, lassan, kiélvezve a pillanatot. Kezem elindult, megfogtam az oldalát. Magamhoz szorítva csókoltam tovább. Orraink egymáshoz simultak, mint az eszkimó-puszinál. Szörnyen izgató volt. Kezemmel benyúltam a ruhája alá, és végigsimítottam hátát. Beleborzongott. Libabőr. Rajtam is. Csókoltam tovább.
Egyszer régen, amikor még alig ismertem, akkor is kiszúrtam őt. Ő lesz az én csajom! Nem tudtam, hogy barátok leszünk. Azok lettünk, a legjobbak. Túl jók? Igen. Lassan lefektettem az ágyra. A nyakát kezdtem csókolgatni, miközben kiügyeskedtem valahogy az inge legfelsőbb gombját. Nyögdécselt, mint egy pihe-puha kiskacsa, olyan volt. Megint szájon csókoltam, újabb gombot operáltam ki a helyéből. Fűtött a vágy, azt hittem mindjárt letépem róla a ruhát, lesz ami lesz, de végül nem tettem. Múlt héten kiégett a lámpa, nehéz lett volna megkeresni a gombokat...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:18
Közepes.
#3 A57L 2014. 06. 17. kedd 05:19
Nekem nem.
#2 listike 2013. 12. 24. kedd 07:23
Nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2004. 03. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?