Raks Sharki (keleti tánc)

Szavazás átlaga: 4.5 pont (14 szavazat)
Megjelenés: 2004. március 19.
Hossz: 11 249 karakter
Elolvasva: 1 519 alkalommal
Kislány korom óta vonzódom a keleti kultúrához, ezen belül kifejezetten a hastánc és a hozzá kapcsolódó zene, öltözködés és történelem érdekel. Sokszor képzeltem el magam a sok száz évvel ezelőtti háremek táncosaként. Talán nem volt olyan nap mikor ne kívántam volna, hogy akkor ott és úgy éljek. Nem érdekelt, hogy tárgynak nézték a nőket a minden napokban. Viszont az a szenvedélyes bűvölet, amit ezek a nők képviseltek teljesen lenyűgöz. Becsukom a szemem és látom, ahogy fekete hajú, olíva barna bőrű szépségek ringatóznak kecsesen a dobok ritmusára. A férfiak tekintete tele van csodálattal és alázattal. Látom, ahogy a táncosnők köldökében lévő apró drága köveken visszaverődő gyertyafény játékos mintákat fest a levegőben velük együtt mozgó égő tömjén füstjére.

Amint volt lehetőségem beiratkoztam egy hastánciskolába. Nagyon lelkesen csinálom azóta is, és a rengeteg gyakorlás és hajlékony testem gyümölcse az a tánctudás, amivel fellépésről fellépésre tapsoltatom hólyagosra a közönség tenyerét. A nyáron volt szerencsém fellépni, egy nálam idősebb, tehetségesebb, elismertebb hastáncos csoporttal. Valójában háttértáncosnak kértek fel, de számomra ez is hatalmas szerencse volt. Rengeteg gyakorlás, kimerítő kurzusok vették kezdetüket. Mindennap a szemembe vágták, milyen kis gusztustalan vékony vagyok, amit nagyon túlzásnak éreztem, hisz kellő méretű keblem és fenekem van. A derekam ugyan vékony, és hasam is finoman párnázott de sose tartottam a lógó hasú táncosnőket példaképemnek. A nőnek legyen nagyon nőies alakja és kevés "feleslege". Főleg ha olyan fiatal, mint én.

Alaposan felkészültnek éreztem magam mikor a színpadra léptünk. Hátul, a közönségnek jobb oldalt táncoltam. Ruhám a levendula színének (az egészen mély árnyalatától kezdve a kifejezetten világosig) szépségében tündökölt. Imádtam ezt a kombinációt, mert kiemelte a szép barna bőröm, aminek elérése nem kis munka volt számomra. Hajam frissen mosott volt, és semmilyen frizurát nem készítettem magamnak, hisz a tiszta, sötétbarna derékig érő egyenes hajamnak kellemes az esése táncközben. No meg szeretem az erotikus mozdulataim lezárni egy gyengéd hajcsapkodással. Ahogy végignéztem a közönségen, a megszokott "apám is lehetne" korosztály volt, ahogy egy ilyen vállalati rendezvényen megszokhattam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.5 pont (14 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. augusztus 26. 10:45
#4
Nem is olyan rossz.
1
z
zoltan611230
2019. július 3. 02:08
#3
Álom..
1
a
A57L
2018. szeptember 22. 04:24
#2
Közepes álom.5P
1
T
Törté-Net
2004. március 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1