A+ A-

Raks Sharki (keleti tánc)

Kislány korom óta vonzódom a keleti kultúrához, ezen belül kifejezetten a hastánc és a hozzá kapcsolódó zene, öltözködés és történelem érdekel. Sokszor képzeltem el magam a sok száz évvel ezelőtti háremek táncosaként. Talán nem volt olyan nap mikor ne kívántam volna, hogy akkor ott és úgy éljek. Nem érdekelt, hogy tárgynak nézték a nőket a minden napokban. Viszont az a szenvedélyes bűvölet, amit ezek a nők képviseltek teljesen lenyűgöz. Becsukom a szemem és látom, ahogy fekete hajú, olíva barna bőrű szépségek ringatóznak kecsesen a dobok ritmusára. A férfiak tekintete tele van csodálattal és alázattal. Látom, ahogy a táncosnők köldökében lévő apró drága köveken visszaverődő gyertyafény játékos mintákat fest a levegőben velük együtt mozgó égő tömjén füstjére.
Amint volt lehetőségem beiratkoztam egy hastánciskolába. Nagyon lelkesen csinálom azóta is, és a rengeteg gyakorlás és hajlékony testem gyümölcse az a tánctudás, amivel fellépésről fellépésre tapsoltatom hólyagosra a közönség tenyerét. A nyáron volt szerencsém fellépni, egy nálam idősebb, tehetségesebb, elismertebb hastáncos csoporttal. Valójában háttértáncosnak kértek fel, de számomra ez is hatalmas szerencse volt. Rengeteg gyakorlás, kimerítő kurzusok vették kezdetüket. Mindennap a szemembe vágták, milyen kis gusztustalan vékony vagyok, amit nagyon túlzásnak éreztem, hisz kellő méretű keblem és fenekem van. A derekam ugyan vékony, és hasam is finoman párnázott de sose tartottam a lógó hasú táncosnőket példaképemnek. A nőnek legyen nagyon nőies alakja és kevés "feleslege". Főleg ha olyan fiatal, mint én.
Alaposan felkészültnek éreztem magam mikor a színpadra léptünk. Hátul, a közönségnek jobb oldalt táncoltam. Ruhám a levendula színének (az egészen mély árnyalatától kezdve a kifejezetten világosig) szépségében tündökölt. Imádtam ezt a kombinációt, mert kiemelte a szép barna bőröm, aminek elérése nem kis munka volt számomra. Hajam frissen mosott volt, és semmilyen frizurát nem készítettem magamnak, hisz a tiszta, sötétbarna derékig érő egyenes hajamnak kellemes az esése táncközben. No meg szeretem az erotikus mozdulataim lezárni egy gyengéd hajcsapkodással. Ahogy végignéztem a közönségen, a megszokott "apám is lehetne" korosztály volt, ahogy egy ilyen vállalati rendezvényen megszokhattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 03. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?