A+ A-

Elképzelt találkozás

Forró májusi nap volt. Az autó lassan gördült végig a poros úton, majd megállt egy családi ház előtt. A férfi járt már itt, de ez most más volt. Egy pillanatra végigfutott rajta, hogy talán most kellene továbbmenni. De aztán az elmúlt hónapok otthoni nyűglődésére gondolt, az állandóan fáradt feleségére, és kiszállt. Délidő volt, a nap égette meztelen karját. Kék rövid ujjú inget és vékony vászonnadrágot viselt, fekete bőrcipője egy pillanat alatt poros lett. A kertkapuhoz lépett, csöngetett, aztán válaszra sem várva benyitott. Fél órája beszéltek telefonon, így nem volt meglepetés az érkezése. Félúton járt a ház felé, amikor nyílt az ajtó, és meglátta a nőt. Zavart mosollyal az arcán, csillogó szemmel nézte a férfit.
A nő órák óta várta ezt a pillanatot. A reggeli telefonhívás, ahol véglegesítették a mai "ebédszünetet", felzaklatta. Egész nap egyedül volt otthon, a gyerekek a nagymamánál voltak, a férje csak estére ér haza. Délben pedig újra találkoznak. Sok-sok év után, kettesben lesznek. Lezuhanyozott, és egy egyszerű, ujjatlan, végig gombos farmerruhát vett fel. Némi hezitálás után nem vett fel alá semmit. Aztán megszólalt a csengő.
A férfi belépett a házba, és már az előszobába egymásnak estek. Nem sok szó esett közöttük, hiszen most az illatok, érintések, ízek és mozdulatok vették át a főszerepet. Hosszan csókolóztak, először finoman, élvezve az újra megtalált ízeket, aztán egyre vadabbul. Elindultak a kezek, gombok adták meg magukat a fürge ujjaknak. Keringve-csókolózva haladtak beljebb, mohón próbálták pótolni a kiesett éveket.
Aztán megszólalt a nő mobiltelefonja. Muszáj volt felvenni, a férje hívta. Hátat fordított a férfinek, de ő nem hagyta magát. Letérdelt mögé, és a ruhát félig felemelve gömbölyű popsiját kezdte el csókolgatni, harapdálni, simogatni. Tudta, hogy ezt imádja a nő, és ő is élvezettel csókolgatta. Ujjai feljebb csúsztak, derekát, csípőjét simogatták. Ekkor vette észre, hogy ujjai akadálytalanul siklanak végig. A felismerés vaddá és célratörővé tette a férfit. Átkarolta a nőt, ujjai bejárták a nő egész testét, s közben a ruhán újabb és újabb gombok nyíltak meg. Nyelvét a félgömbök közé próbálta dugni, minél mélyebben, minél lejjebb. Harapdálta derekát, csípőét, ujjai elől már a combok közé próbáltak hatolni, egyelőre csekély sikerrel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 18. szombat 05:29
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:52
Egész jó.
#2 v-ir-a 2011. 08. 13. szombat 23:11
engem érdekelt volna a múlt is, honnan ismerik egymást, hogy alakult az életük egymás nélkül, hogy találtak újra egymásra stb...ez a kis részlet az életükből azonban tetszett
#1 Törté-Net 2011. 08. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?