A+ A-

Az angyali - Emlékek 1. rész

Már a fesztiválbuszon kiszúrtam. Gyönyörű angyali pofi, kék szemek, szőke tincsek, kerek mellein majd szétrepedt az apró fehér atléta. Ő is észrevett. Szemezgetés, egy-egy lopott mosoly. Tiltott gyümölcs, nekem van barátnőm, az ő pasija meg mellette ül. Gondoltam élvezem, amíg lehet, mert pár perc és úgyse látom többé.
Egy-két órával később a pultnál egy ismerős pofa kezd velem beszélgetni. Tudtam, hogy láttam már valahol. Odahívott a társaságukhoz. Bemutatja a barátnőjét. A szőke cukiságot a buszról. Most már tudom honnan volt ismerős. Sajnos a lány nevét nem hallom, de le is szarom. Szórakozok azon, amit csak ő meg én tudok. A buszos szemezgetésen. Telt az idő, koncertek jöttek mentek, a sör fogyott. Beszélgettünk, buliztunk, aztán eltűntek. Sajnáltam, mert jó fejek, jól szórakoztam velük, ráadásul ötletem sem volt, hogy mit csináljak egyedül reggelig. Az összes koncert lement már, maximum csöves punkokkal ihattam volna. De nem.
Van egy mondás. „Ha az Isten neked teremtette, akkor az Ördög talicskán tolja eléd!” Már értem mit jelent. Nem akartam hinni a szememnek, amikor a kis szőke angyalka jött velem szemben. Egyedül!
- Tamás?
- Alszik. Én meg még nem vagyok álmos. Még buliznék. Nem baj, ha maradok veled?
- Öö... - hatásszünet. - Végül is nem! Gyere, igyunk valamit és dumáljunk. Koncert ma már úgysincs több.
Így is lett. Beültünk egy sörsátorba és órákon át beszélgettünk. Közben reggel lett. Nagyon jól kijöttünk egymással. Persze, hogy nem maradt ki a szex téma sem. Meg voltam rajta lepődve mennyire nyíltan beszélt a vágyairól fantáziáiról. Ne felejtsük el... úgy néz ki, mint egy angyal. Egy kurva angyal! De, hogy szó szerint?! Rájöttünk, hogy az ágyban nagyon egyezik az ízlésünk, kezdődtek a flörtök és a huncut beszólások, kacér mosolyok, véletlen érintések. Ha nem lett volna mindkettőnknek kapcsolata, ekkorra már valószínű a harmadik doboz kotont bontottuk volna ki, annyira forrt a levegő. Így viszont... óvatosak voltunk. De hát hatott az alkohol, hatott a tiltott gyümölcs utáni vágyakozás, hatottak a hormonok és mivel én már őszintére ittam magam, nem szaroztam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 1. péntek 07:08
Kereknek kerek, de ami ilyen jó, azt folytatni kellene.
#4 listike 2014. 09. 26. péntek 04:44
Ha így kerek, miért elsőréyz?
#3 zsuzsika 2014. 03. 16. vasárnap 07:59
Közepes.
#2 v-ir-a 2011. 12. 25. vasárnap 20:01
a sztori tetszett...csak 1 apró hiba:amikor beszélni kezdtek, akkor sem koncert, sem tömeg nem volt és 1x csak reggel lett...ekkor csattant el az 1. csók smile eddig ok, de a csók közben nem hallottad a zenét, nem zavart a tömeg sem smile ....ezt leszámítva egy jó dugás lehetett
#1 Törté-Net 2011. 08. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?