A+ A-

Egy chates kaland

Egy időben programozóként dolgoztam egy számítástechnikai cégnél. A munka abból állt, hogy néha ejjel is dolgozni kellett, ha sok munka volt, néha pedig egész nap semmi dolgom nem volt ha éppen kevés munkája volt a cégnek. Na egy ilyen időszak alatt történt a következő történet.
Egyik nap unalmamban felmentem az egyik menő magyar chat oldalra. Tetszett az egyik lány neve, és rákattintottam.
Elég hamar belemelegedtünk a beszélgetésbe, elég sok mindent elmesélt magáról. Elvált, van egy fia, hol dolgozik, stb.. Félénken rákérdeztem, hogy nem hiányzik-e neki valami az életéből. Kissé meglepett a szókimondó stílusa, amikor kijelentette, hogy a puncijában már elég régen volt fütyi, és nagyon hiányzik már. Hűha gondoltam magamban ebből talán még lehet valami. Nem vállalkoztam azonnal, hogy majd én segítek, inkább csak terelgettem a témát. Beszélgettünk tovább, egyszer pedig csak azon kaptam magam, hogy arról beszélünk, hogy ki-mit-hogyan szeret a szexben. Sajnos ki kellett lépnie, mert a munkája miatt el kellett mennie, de azért telefonszámot, email címet cseréltünk, és megbeszéltük hogy majd folytatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk.
A folytatás hamarabb jött, mint gondoltam. Este úgy adódott, hogy sokáig a munkahelyemen maradtam, elég fáradtan indultam haza. Útközben egyszercsak csörög a mobilom. Felvettem, ő volt. Mondta, hogy egyedül volt otthon, unatkozott, és a reggeli beszélgetés alapján szimpi voltam neki, gondolta felhív. Félreálltam a kocsival, és beszélgetni kezdtünk. Egyszercsak megkérdezi, hogy nem vagyok-e kiváncsi arra, hogy milyen ruha van rajta és éppen mit csinál. Már előtte is furcsa volt a hangja, de azt hittem nem a legjobb a vonal, és emiatt van a furcsa lihegésszerű hang. Hát nem ettől volt. Elmesélte, hogy éppen most zuhanyzott le, bent fekszik a szobájában a franciaágyon, egyik kezében a telefon, a másik keze pedig a csiklóján. Szóval miközben beszélgettünk masztizott. Nagyon felizgatott ahogy elképzeltem, az én farkam is azonnal ágaskodni kezdett. Szerencsémre pont olyan helyen sikerült megállnom, hogy nem láttak be a kocsiba, elővettem a farkam, és elkezdtem verni. Mondta, hogy szeretné a farkamat a szájában és a puncijában érezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2015. 11. 2. hétfő 11:02
Nagyon összecsapott.
#3 xxl1 2005. 09. 30. péntek 14:04
Nekem is volt hasonló chattes élményem
#2 Joe 2004. 03. 16. kedd 06:50
hmmm :) Ismerős a szitu, imádom a chatet én is :)
#1 Törté-Net 2004. 03. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?