A+ A-

A kínpad

Mire a szobába értem a fiú már a padra volt kötözve.
A padon fekvő, kamaszosan bájos arcú kölyök talán 18 éves lehetett. Nem volt túl izmos, inkább inasnak lehetett nevezni. Közel 180 centi volt, így majdnem a pad teljes hosszát elfoglalta.
A szerkezet a középkorban használatos kínpad modern változata volt. Az asztal fej felöli végénél egy gumival bevont fém kerék - olyan, amiket hajóajtókon is látni - volt. Ezzel lehetett a kötelek feszességét szabályozni. A kerék mellett két kapcsoló volt. Az egyik azt szabályozta, hogy melyik kötél feszüljön meg, ha a kereket elforgatják, a másikkal azt lehetett beállítani, hogy mennyivel nyújtsa meg a padon fekvőt egy teljes fordulat. Az áttét nagyban hasonlított a túrabicikliken használtakhoz.
A fiú anyaszült meztelenül feküdt az asztalon. Nagy, barna szemeivel ijedten nézett rám, mikor beléptem.
- Szóval, Mark, te volnál az egyik kis cinkos.
A fiú a plafont bámulta.
- Ha nem csalódom, tudod miért vagy itt?
Semmi válasz.
- Jól van - folytattam - játszhatunk így is. Ráérünk egész éjjel. Ha netán ma nem tudom meg, amit akarok, talán majd holnap. Persze, ha elmondanád, amit tudni akarok, sok fájdalomtól kímélhetnéd meg magadat.
- Ahogy akarod - odaléptem a kerékhez, a legnagyobb fokozatra állítottam a feszesség szabályzót - így egy teljes fordulat két cetivel nyújtotta meg az áldozatot - és egyszer körbefordítottam a kereket.
A fiú teste megfeszült, mintha csak egy nagyot nyújtózott volna. Bordái enyhén kirajzolódtak a mellkasán. Egy szusszanást sem hallatott.
- Gondolom, most azt hiszed kemény kölyök vagy. Hadd adjak egy tanácsot: végül mindenki beszél. Ez a szerkezet igen kegyetlen dolgokra képes. Elmesélem mi fog történni. Lassan, apránként fogom tovább mozdítani a kereket. A nyújtás először a végtagok izmaira hat, enyhe nyújtást, majd egyre erősödő feszülést fogsz érezni. Aztán a váll- és hasizomzat jön. Ez már igencsak kellemetlen. A tested addigra már szép ívelt lesz, minden súlyod a gerincedre nehezedik majd. Ezután az izmok már nem tudnak természet adta kereteiken túl nyúlni, így az izületekre hárulnak a továbbiak. A könyékre és a vállakra - elsősorban. Ekkor már minden lélegzetvétel nyilalló fájdalmat okoz. A folytatást innentől már kínszenvedésnek, mintsem egyszerű fájdalomnak nevezném. A további nyújtástól a vállak kiugranak a helyükről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 09. 15. péntek 06:11
Nem tudom, hogy került erre az oldalra. Az s/m nem erről szól, az mindkét fél akaratával és élvezetére történik. Ez szimpla kegyetlenkedés.
#6 zsuzsika 2016. 03. 3. csütörtök 10:42
Hegylakónál a pont.
#5 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:31
Én nekem tetszett.
#4 doktormacko 2008. 01. 11. péntek 16:21
csatlakozom a Hegylakóhoz
#3 pet 2004. 09. 9. csütörtök 14:03
Kétségtelenül érdekes, hogy mennyire reális azt nem lehet megbecsülni, az tény, hogy a nyujtás valóban a legnagyobb kínzásnak tartották, hogy közben erekció is lett volna..? Az ilyen vallatásoknál az a gond, hogy ártatlanokra is rávallanak. Szóval bizonytalan az eredmény. Tulajdonképpen ez volt az ok, amiért végül is megszüntették, sok volt az ártatlan áldozat. Az, hogy ismert nevet adott meg nem jelent bizonyosságot, hazudhatott is kétségbeesésében,a kicsikart nevek legjobb esetben is gyanuba foghatók...
Ettől függetlenül a stilus, az ötlet jó és valószinünek tünik a novella.
#2 A Hegylakó 2004. 03. 17. szerda 00:35
Atomgagyi.. olyan 2 pontot megér a szenvedés amit okozott mire végigolvastam..
#1 Törté-Net 2004. 03. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?