A+ A-

Többéjszakás kaland

Egy szegedi konferencia és kiállítás alkalmával történt meg velem amiről most írok. Nagyon fárasztó és kimerítő volt az egész, már az egészet a pokolba kívántam. A szomszéd kiállítói asztalnál egy fejjel alacsonyabb szőke, göndör hajú, nálam idősebb, harmincas évei elején járó leányzóval szóba elegyedtem akit már régebbről is ismertem. Ő már-már kezdte elfeledtetni velem a húzós nap dolgait azzal, hogy vidáman reagált minden egyes felhozott témámra, melyet két kuncsaft között próbáltunk lefolytatni. Egyre jobban felbátorodtam azon, hogy kétértelmű mondataimat abszolválta minden sértődés nélkül. Megkérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve megmutatni a belvárost, mert én még nem nagyon ismerem és szívesen venném a kalauzolását. Ő rögtön belegyezett.
Estefelé a kiállítás után összefutottunk és javaslatára beültünk egy krimóba. Sajnos én vezettem és nem nagyon tudtam feloldódni, de a hangulatom szép lassan jobbra fordult, ahogy a korsók egymás után ürültek ki a leányzó kezében és egyre inkább lazábban beszélgettünk életünk ügyes-bajos dolgairól. Addig-addig két értelműsködtem, hogy rákérdezett a dolgok velejére - Konkrétan, hogy mit is szeretnék. Minden lazaságom ellenére meglepett a kérdés, de zavartságom kb. egy másodpercnél nem tartott tovább és kiböktem, hogy az éjszakát vele szeretném tölteni. Vártam a negatív, sértődött válaszát, de Ő csak bólintott és mondta, hogy akkor talán induljunk is el. Autóba pattantunk és már robogtunk is a szálloda felé. Alig léptünk be a szoba ajtaján máris átöleltem hátulról és lehajolva a keskeny, pici ajkát csókoltam, melyről csak úgy sugárzott az izgalom. Éreztem, hogy nekem is remegni kezdett a térdem, de rögtön ellensúlyoztam a blúzocskája gombjainak kigombolásával. Megpillantottam habfehér melltartóját és teljesen elvesztettem a fejem és már csak az vezérelt, hogy mielőbb felfedezhessem teste minden egyes négyzetcentiméterét és már azon kaptam magam, hogy a szoknyájától is megszabadítottam.
A hátára fektettem és a bugyiján keresztül a szemérem dombocskáját kezdtem el simogatni. Letérdeltem az ágy elé és befurakodtam a bársonyos combjai közé és szinte lehelet finoman a punciján végighúztam a kezem persze mindezt még mindig a selyem bugyin keresztül és a nyelvem hegyét meglibbentettem a csiklója környékén. A külső szeméremajka hatalmasra duzzadt és éreztem, hogy nagyon benedvesedett. Hirtelen felpattant az ágyról, nagy ijedségemre, de csak azt mondta, hogy gyorsan lezuhanyzik. Megvártam míg végzett majd én is villám gyorsasággal így tettem. Már bebújva az ágyba várt rám. Éreztem, hogy a szívem százszorosára gyorsul. Hozzá bújtam és máris ráléptem a tettek mezejére és a forró ajkait csókoltam. A fülcimpájának szopogatásától még jobban beindult és szorosan a hajamba kapaszkodva, túrva irányítani kezdte a tevékenységem. A mellbimbóinál egy jó ideig elidőztem, majd szép lassan lefelé haladva elértem a köldökét és mint egy stációnal, itt is felfedező körutat szerveztem a nyelvemnek és az újbegyemnek. A bugyijától már természetesen nem kellett megszabadítanom, így annak gyönyörű látványa szinte megigézett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 23. szombat 23:00
Nemrossz!
#5 listike 2014. 10. 31. péntek 12:05
Jó.
#4 papi 2013. 04. 26. péntek 05:15
Jooo...
#3 Stormogo 2004. 03. 13. szombat 00:57
Jaja
#2 Pavlov 2004. 03. 12. péntek 18:24
Nemtom, kissé személytelen... Lehetett volna több izgalom benne...
#1 Törté-Net 2004. 03. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?