A+ A-

Kuplerájban dolgoztam

De miért kupleráj? A női tagság három részre szakad: a fiatalok, akik "jó nőnek" hiszik magukat, és az öregek. Az első két kategóriát rendszeresen szét kúrják, a harmadik meg pletykál róla. A legnagyobb ribanc a főnökasszony - második kategória - 10 évvel fiatalabb bikát tart és csodálkozik, hogy megcsalja. A holland főnöknek az elsőn van berendezve a dugószoba. De a legnagyobb ribanc a raktáros csaj, az Enikő. Kefél az fűvel-fával a TMK-sal a szerszámot és a benzint lopja, a dagadt Misivel a rongyot. Nem válogat a faszban, sokak szerint a dagadt is megdugta, de azt majd máskor. Most elmesélem nektek szó szerint azt, amit a Lajos gyerek a szállító mesélt, merthogy ő is megdugta.
Tombolt a nyár és Lajos fejében már elég régóta az motoszkált, hogyan szerezzen magának egy újabb trófeát, hogyan dugja meg a Enikőt. A lány állandóan kétértelmű megjegyzéseket tett és folyamatosan flörtölt, jó nem csak vele. Lajos úgy gondolta, eljött az idő, másnap Hollandiába kell mennie - ilyenkor Enikő engedi be a céghez - és a lány férje meg a gyerekei lenn vannak Balatonon. Meg is beszélt a lánnyal egy kis "bulit", hogy elmennek iszogatni, beszélgetni, tudta a lány erre kapható. Már előre kitervelte az egészet, és a Metro melletti parkolóba hajtottak.
Lajos megpróbálkozott egy pár körrel, de a lány nem akart még kötélnek állni. Elmentek hát a közelben levő sörözőbe. Lajos rendelt. A lány sört kért, ő arra hivatkozva, hogy vezet még üdítőt ivott. Beszélgettek. Beszéltek mindkettejük családjáról, gyerekeiről, a melóról, a főnöknő legújabb szerelmi ügyeiről, de Lajos esze egészen máshol járt. Nézte a lány kemény mellét és elgondolta amint a szájába szorítva játszadozik vele, majd nyalja és szívja, gyúrja és eljátszik az isteni gömbökkel. Vonzotta a lány illata és az az átható pinaszag, ami így estére mindig áradt belőle. Most is érezte, pedig a lány egyre többet dohányzott. Nem igazán foglalkozott azzal mit mond a lány, hanem elképzelte mit fog vele művelni. Persze a beszélgetést, mindig arra a balfék férjére terelte, akiről azt se tudta mi is vele a baja a lánynak. Ha kellett helyeselt és közben mintha csak véletlen tenné, megsimogatta a lány kezét. Enikő nem állt ellen, sőt mintha még hálás is lett volna a figyelmességért. Lajos közelebb húzódott, na te szemüveges barom reggelre akkora szarvad lesz, hogy ki se tudsz majd jönni a faházból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 24. vasárnap 08:19
Közepes!
#4 A57L 2014. 08. 31. vasárnap 09:23
Nem lett rossz.
#3 listike 2014. 07. 4. péntek 10:24
Az előző kettő sokkal jobb volt.
#2 papi 2013. 05. 31. péntek 11:27
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 03. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?