A+ A-

Pihenőházban

Egy kellemes meleg nyári napon úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy leautózunk a lakóhelyünkhöz közel eső tóhoz strandolni. Gyorsan felhívtam az egyik jó ismerősömet, aki a strand mellett kialakított víkend telep egyik házának a gondnoka, hogy meglátogathatjuk-e a nap folyamán. Ő azonban közölte, hogy ez a mai nap nem igazán jó, mert el kell utaznia, de a ház kulcsait szívesen odaadja. Végül nem is nagyon bántuk, hogy ő nem lesz ott, így legalább egy kellemes napot tölthetünk kettesben. A tó partján kialakított parkolóban azonban összetalálkoztunk a feleségem egyik munkatársnőjével Zitával, éppen az autójából rakodott ki, amikor megláttuk. Andi rögtön felajánlotta neki, ha van kedve, tartson velünk.
- Majd meglátod sokkal nyugodtabb körülmények között pihenhetsz a ház napozó taraszán, mint itt a tömegben. - bíztatta a felségem körbe mutatva a szabad strandolni.
A házat egy hangulatos stégen lehetett megközelíteni, közben az igényesen kialakított nádtetős házakban lehetett gyönyörködni. A mi házunk a stég végén a legutolsó ház volt, igaz sokat kellett gyalogolni, de megérte, mert ide már a strandolók zaja nem ért el. Mivel hétköznap volt, csak egy - két házban voltak vendégek.. Gyorsan átöltöztünk, majd úsztunk egyet a szép tiszta vizű tóban . Amíg készülődtünk Zitukának a gyönyörű telt barna keblei valamint a pici tangába rejtett szép formás feneke teljesen lekötötte a figyelmemet, amit Ő igen jó érzéssel fogadott. Andi meg csak mosolygott rajtam. A teraszra egymás mellé már előre kikészítettem a napozó szivacsokat .
A fürdőzést követően gyorsan letusoltunk, majd kifeküdtünk a stégre napozni. A napozó terasz oldalai náddal teljesen körbezárt, a feleségem egy kacsintás kíséretében levette a vizes bikinijét és kiterítette a padlóra.
- Így gyorsabban szárad.- tette hozzá nevetve.
- Én sem vagyok egy szégyenlős alkat, - mondta egyszerre Zituka és legnagyobb örömömre, már vette is le az apró tangáját és a felső részét - amúgy is szeretek meztelenül napozni. és talán a férjednek is szerzünk egy jó napot - füzte hozzá egy bájos mosoly kíséretében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 04. 23. szombat 17:16
10 Pont!
#7 listike 2014. 04. 30. szerda 19:22
Nagyon tetszett.
#6 papi 2014. 01. 4. szombat 20:41
Nem rossz
#5 boax 2005. 04. 27. szerda 18:38
Minden férfi ilyen feleségre vágyik! Nem rossz történet, izgalmas!9p
#4 Joe 2004. 03. 8. hétfő 07:23
Hát igen, régebben valahogy sokkal tutibb történetek voltak... Nem rossz ez sem, csak éppen nincs benne sok extra. 4p
#3 tomi 2004. 03. 5. péntek 15:10
háát..elég gyengus...régebben sokkal jobb sztorik voltak...:(((
#2 Jaguar 2004. 03. 5. péntek 13:14
nekem teccik....
#1 Törté-Net 2004. 03. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?