A+ A-

Beteljesült szerelem

Életemben először igazán szerelmes voltam. Persze sikerült jól melléfognom, hisz már foglalt volt szívem választottja. Pech, de bele kellett törődnöm, hogy többszöri próbálkozásom ellenére sem sikerült elérnem nála a legcsekélyebb változást sem irántam táplált érzelmeiben, amik a barátság - ha nevezhető annak - fogalmában ki is merültek. Pedig én tényleg mindent megpróbáltam... Aztán teltek-múltak a napok, a hetek, a hónapok és azon vettem észre magam, hogy már egy éve miatta szenvedek. Nem tudtam mihez kezdjek... Csalódottságomban és egyre növekvő unalmamban végül odáig jutottam, hogy az internetre erotikus történeteket kezdtem írogatni. Hiányzott valaki, aki szeret, aki cirógat, aki kielégíti a vágyaimat... és nem akárkire vágytam, hanem rá. Csak és kizárólag őt akartam. De sajnos, róla már lekéstem. Így hát egyelőre nem maradt számomra más, mint a saját fantáziám.
Egyik nap, viszont a történetemre olyan hozzászólást kaptam, aminél egy pillanatra megállt ereimben a vér. Istenem, ez nem lehet ő. Vagy mégis?! És az én történetemet olvassa... ez nem lehet igaz. Úgy éreztem ki kell derítenem. Ezek után izgalommal teli napok következtek számomra. A hozzászólásaira mindig reagáltam valamit, hamar "összeismerkedtünk", e-mail címet cseréltünk, leveleztünk. Nem tudtam még teljesen biztosan, hogy tényleg ő az. Nem tudtam, hogy csak poénból ment-e bele a játékba, vagy tényleg tudja ki vagyok. Sosem említettünk konkrét dolgokat egymásról, de az apró, néha piszkálódó megjegyzéseink sokat (?) elárultak. Feltéve, ha tényleg nem csak szórakozott velem. Időközben az e-mailjeink egyre személyesebbé váltak, annak ellenére, hogy nem esküdtem volna meg rá, hogy tényleg, 100%-ra biztosan ő az, akinek küldöm őket. De mégis ezt akartam hinni és jó volt. Ha csak becsapom magam, akkor is jó így egy ideig.
Már hetek óta leveleztünk, amikor hirtelen ötlettől vezérelve leírtam neki, mit is szeretnék vele abban a pillanatban csinálni. Erotikus történet helyett, most erotikus levelet írtam. A hatás pedig nem maradt el, mert másnap tőle is egy hasonló tartalmú mailt kaptam. Hamarosan elég gyakran váltottunk ilyen leveleket. Azt hiszem ezek után már joggal mondhatom, hogy igencsak személyessé vált kettőnk kapcsolata. Egyik éjjel - úgy éjfél után pár perccel - pittyegett a mobilom. Sms. "Szia Phoebe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:39
Nem lett rossz.
#5 papi 2013. 10. 1. kedd 08:01
Nagyon jó.
#4 listike 2013. 08. 10. szombat 19:15
Írj még ilyen szép történeteket. 10pont.
#3 v-ir-a 2013. 07. 20. szombat 21:40
nagyon szép, szenvedélyes...és ha ez igaz, akkor Te nagyon szerencsés vagy /voltál....:_) 8 pont
#2 MûvészÚr 2004. 03. 4. csütörtök 13:11
Nálam csúcs. Finoman végigvezetett történet. 10.
#1 Törté-Net 2004. 03. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?