A+ A-

A kukkoló

Néhány éve házasodtunk össze és ahogy ez szokott lenni a szexuális élet az évek múlásával egyszeru rutinná válik. E szabály alól mi sem voltunk kivételek. Egészen addig amíg...
Az egyik este táncos étterembe készültünk vacsorázni. Az öltözködéskor a feleségem szexi, vörös ruhát vett fel fehér pöttyökkel, pátok nélkül. Ráadásul alatta nem volt melltartó. Fantasztikus látvány volt.
Az étteremben megrendeltük az ételt és az italt. Addig táncoltunk, amíg a rendelés megérkezett. Néhány távoli ismerossel is összefutottunk. Az egyik srác odajött az asztalunkhoz, miután befejeztük a vacsorát. Táncra kérte az asszonyt. Nehéz szívvel elengedtem, és a többiekkel a bárhoz mentünk inni valamit.
Feleségem sokat táncolt, felhevülten és izzadtan jött vissza. Ha elore látom, ami késobb történt, azt is megfigyeltem volna, igazán csak két sráccal táncolt. Az egyik oda is jött az asztalunkhoz néhány pohár itallal. A feleségem nagyon szomjas volt, így azonnal felhörpintette italát. Az alkohol majdnem azonnal megtette hatását, mert vidáman fecserészni kezdett, ami nála a spicc biztos jele.
Végre én is táncolni vihettem. Hozzám simulva az asszony a fülembe súgta, hogy begerjedt. Ezt már én is észrevettem, ahogy a testét mozgatta tánc közben. Azt is megsúgta, hogy azért is gerjedt be, mert a két srác akivel táncolt, hozzányomták lágyékukat és nadrágjukon keresztül kitunoen érezte-
- Vigyázz édesem, nehogy a parkett kellos közepén csábítsanak el - mondtam nevetve. Helyünkre menve. az egyik fiú azonnal újra felkérte. Ekkorra már eszembe jutott a nevük is. Akivel most táncolt Kentnek hívták, és tanár volt abban az iskolában ahová gyerekeink jártak. A másik neve Carl volt. akivel a teniszpályán találkoztunk. Ahogy elnéztem Karin és Kent táncát. láttam, hogy sokat beszélgetnek.
Visszakísérte feleségemet az asztalhoz. Kis ido múlva Kari kijelentette, hogy a mosdóba kell menjen. Éppen eltunt a szoba sarkán, amikor észrevettem, hogy Karl is feláll és utána sompolyog.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 6. hétfő 17:26
Attól, hogy pornó, még lehetne rendesen fogalmazni. Trehány munka. Nem tetszett.
#4 Hajnal-lány 2004. 05. 22. szombat 21:49
Ebből többet is ki lehetett volna hozni.
#3 Cave 2004. 04. 16. péntek 18:32
" ... más férfi sem érintette azóta "
Ezt meg honnét tudja a fickó ? :)))
#2 MûvészÚr 2004. 03. 3. szerda 10:47
Hát ezért kár volt a hibát elhárítani.
#1 Törté-Net 2004. 03. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?