A+ A-

Mázlista srác

Eredeti: Lucky Guy
Szerzo: NewAnon
www.literotica.com
Bár fiunk tizenkilenc éves és egyetemista, elég jól ismertem. Szégyelos kisfiú maradt. akinek nem sok dolga lehetett lányokkal, ha egyáltalán szégyelossége nem gátolta meg ezt teljesen. De hasonlóan a többi serdülohöz teste és gondolatai a szex körül forogtak. Hamar rájöttem hogy sokat maszturbál csak körül kellett nézni a házban. Használt papírzsebkendok szobája papírkosarában. Különben elég sok idot töltött bezárkózva.
És amit még fontosabbnak tartottam, sokat szemezett anyjával, vonzó feleségemmel Charlennel. Feleségem gyakran kószált a házban melltartó nélkül, csak egy régi trikóm domborította ki a még mindig formás kebleit. különmösen szép mellbimboit. A srác ránézett, majd elkapta tekintetét. Feleségem is tisztában volt ezzel, de nem törodött vele. Sót, úgy vettem észre, hogy izgatta a dolog az egyre jobban kiduzzadó mell bimbóiból következtetve, ha srác is a szobában volt.
Ráadásul, mostanában egyre szenvedélyesebbé vált az ágyban. Egyszer véletlenül nem zártuk be a hálószoba ajtaját, miközben franciáztunk a jó öreg 69 pózban. Charlene arccal volt az ajtó felé, amikor hallottuk, hogy az ajtó kinyílik és mielott bármit is tehettünk volna ott állt melegítoben bebámulva a hangulatfénnyel kivilágított szobába. Én nem láttam, de Charlene késobb elmesélte, hogy tekintetük találkozott, de a mama tovább szopott, mintha mi sem történt volna. A srác rák vörös lett és eltunt.
Beismerem, Bobby és az anyja között kialakult nemi vonzódás engem is felajzott. Gondolataim új, eddig még ismeretlen területre tévedt. Visszaemlékezve sráckori fantázia világomra, akkor még nem gondoltam anya-fia közötti szerelem tabujára.
De most már úgy éreztem, hogy a dolog határozottan izgatja piszkos és buja fantáziámat. Az Interneten szörfölve, egy nap elég vad történeket tartalmazó helyre jutottam. Az egyik különösen megkapott.
A történetben egy fiatal fiú az apját kérdezi a szexrol, különösen arról, hogy a nok éppen úgy élvezik a szexet mint a férfiak. Az apa nevetve biztosította fiát, hogy talán még jobban is és azt mondta, hogy be is bizonyítja. Azonnal hívja feleségét és elojátékba kezdtek a díványon a fiú mellett. Az asszony annál jobban begerjed, minél több ruha lekerül róla. A fia segít a férjnek a folyamatban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 10. 23. vasárnap 08:33
Nekem nem tetszett.
#6 papi 2014. 04. 18. péntek 04:52
Tetszik
#5 calze 2007. 06. 18. hétfő 10:28
Tényleg mázlista a srác. Én sem mondtam volna nemet egy ilyen lehetőségre
#4 Xess 2004. 04. 29. csütörtök 06:23
Hát kicsit bizar az ötlet, de a sztori jó! A kisnadrág tényleg kétszer volt! Ez legyen a legkisseb probléma:))))
#3 Olivér 2004. 03. 1. hétfő 16:08
amúgy a srácon két alsónadrág volt kétszer vette le :DDD
s mindkétszer hatalmas farka volt :D
#2 Morion 2004. 02. 27. péntek 11:51
"We are family"
#1 Törté-Net 2004. 02. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?