A+ A-

Társasház

Csendes kis vidéki településen egy több lakásból álló társasházban élünk. A lakók fiatal házaspárok. Kedvenc évszakunk a nyár. Ilyenkor nagyon sok időt töltünk a házhoz tartozó kertben, sokat napozunk, és alkalmanként jókat grillezünk.Egy szép nyári napon kellemes napsütésre ébredtünk. A feleségen nagyon sajnálta, hogy dolgozni kell mennie, de az élet már csak ilyen. Gyorsan megreggeliztünk majd elindult a munkahelyére, én pedig összepakoltan a napozáshoz szükséges kellékeket és leballagtam a kertbe. A nap már nagyon melegen sütött, így gyorsan a kerti zuhany alá álltam, hogy egy kicsit lehűtsem a testem. A nagy igyekezetemben észre sem vettem, hogy a szomszédunk Mesi már lenn van az ő kert részükben. Ő azonban észrevett, majd átkiáltott:
- Hello szomszéd! Hűsölünk, hűsölünk?
- Természetesen, mi mást tehet az ember ilyen időben. - válaszoltam neki, majd meggyőződtem róla, hogy ő is egyedül napozik és megkérdeztem tőle:
- Nincs kedved átjönni? Mert így egyedül nagyon unalmas lesz sütkérezni.
- Már hogyne volna! - válaszolta szinte azonnal.
Gyorsan befejeztem a tusolást és a törölközőt magamra csavarva, lefeküdtem az egyik napozó szivacsra. Mesi amikor átjött csak egy törölközőt csavart maga köré. Leült mellém majd legnagyobb örömömre közölte:
- Figyelj, én mindig meztelenül napozom, és ha nem zavar, akkor itt is így szeretnék. - majd végignézve rajtam, gyorsan hozzáfűzte:
- Bár látom rajtad is csak egy törölköző van, gondolom te is így szoktál - mondta nevetve. A törölközőjét ledobta majd hasra feküdt. Én is gyorsan megszabadultam az enyémtől. Igyekeztem természetesen viselkedni, de a szép formás meztelen test látványa - amire végül is már nagyon régóta kíváncsi voltam - teljesen lekötött. Ő ezt látta, de nem szólt semmit csak mosolygott. Egy kis idő elteltével megkért, hogy kenjen be napolajjal. Mellé térdeltem, majd egy kevés napolajat a kezembe töltve elkezdtem bekenni a formás kis testét.
A vállainál kezdtem majd egyre lejjebb haladtam, a melleit oldalról lágyan végigsimogattam, de ő nem tiltakozott. Nagyon finom bőre volt, kellemes érzés volt simogatni. A fenekénél egy kicsit tovább időztem, körbe-körbe simogatva kentem a napolajat, alkalmanként lágyan a combja belső részét is érintve. A hőn áhított test előttem hevert, és én ott is megérinthettem, ahol már korábban is nagyon szerettem volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:05
Nem rossz.
#3 dante66 2005. 10. 13. csütörtök 19:08
elég szar. talán ha lenne benne egy kis fantázia
#2 mikkmakk 2004. 02. 24. kedd 15:37
a mókusvadász
#1 Törté-Net 2004. 02. 22. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?