A+ A-

Kőkemény matematika

A történet néhány hónapja kezdődött az iskolában. Fullasztó meleg volt az osztályban, már régen becsöngettek... tiszta zűrzavar volt, ordibálás, unalom... Szandra most ezúttal kivételesen a helyén ült, elege volt, és azon törte a fejét hogyan lógjon el a következő óráról. Így gondolkozás közben volt talán a legszebb... gyönyörű kis arcocskáját tökéletesen feldobta a válláig érő kibontott fekete haja. Egy szűk kis top volt rajta, remekül látszottak nem túl nagy, ám annál formásabb mellei... keskeny csípőjével és szép köldökével őrjítően mutatott a farmerjában, ajkai olyanok voltak, mint a friss rózsabimbók, s a szeme, az a gyönyörű nagy barna szem... hiába... 16 éves volt, a leggyönyörűbb kor.
Ekkor lépett be Ő az osztályba: az új matektanár, kb. 26 éves lehetett. Eleinte kissé szigorúnak tűnt, ám ahogy teltek a hónapok egyre inkább megenyhült, mindannyian rettentően megszerették. Szandra számára viszont nem csak pusztán az "új matektanár" volt. Nem tudták elkerülni figyelmét Péter tanár úr szexi izmai, izmos feneke, magas termete és - amiért kifejezetten szégyellte magát - a farmeron át is remekül látszódó nagy fallosza. Valahányszor csak volt ideje fantáziálgatni, mindig elképzelte hogy Ő meg a tanár úr szeretkeznek, hogy megfoghatja azt a jó nagy farkat, csókolgathatja, majd magában érezheti... ilyenkor mindig benedvesedett, tiszta lucskos lett a bugyija... Tudta, hogy ez nem szerelem, szimpatizálnak csupán, de rettentően kívánta a férfit. Egy szombati napon amikor Szandra osztályának kellett bemennie, és feldíszíteni a gimnáziumot a ballagó diákok számára, Péter tanár úr volt a felelős azért, hogy a munkálatok rendben menjenek.
Szandra épp a folyosón állt, segített felrakni egy tablót a falra. A tanár is odalépett, akaratlanul is, de nem tudta levenni a szemét a lány formás kis kerek popsijáról... majd alig láthatóan egy pillanatig elmosolyodott, s elterelte gondolatait.
- Szandra, légy szíves, gyere segíts kihozni a fizika előadóból azokat a kartonokat, meg át is kéne nézni őket kicsit, hogy mégis melyiket tegyük fel. - Szandra szó nélkül engedelmeskedett. Bementek a fizika előadóba, Szandra felállít egy székre, hogy elérje a kartonokat..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 08. 28. csütörtök 08:40
Elég jól sikerült.
#4 papi 2014. 02. 14. péntek 05:23
Nem rossz
#3 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:06
Fincsiiii nyes
#2 olasz 2004. 02. 23. hétfő 09:35
A 16-éves kiscsajt csak ugy hipp-hopp segbekurta:-pMeg a bab is hús.........
#1 Törté-Net 2004. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?