A+ A-

Házibuli

Általános és középiskolában is egy osztályba jártunk Ágival. Annak idején, úgy 8. osztály táján szerelmes voltam belé, de a tini szerelmek szokásához híven ez mindvégig plátói szerelem maradt csak. Gimnáziumban aztán már igazi barátok lettünk, sokszor gyógyítottuk egymás sebeit, melyet az élet ütött rajtunk. Egymás karjaiban sírtuk el szerelmi bánatainkat, de együtt örültünk a lassan kialakuló kapcsolatainknak is. Az érettségit követően elváltak útjaink, ő Egerben, én Szegeden jártam főiskolába, találkozásaink elmaradtak. Igazából egy - egy karácsonyi, névnapi és húsvéti lapon kívül nem is tudtunk egymásról, csak a szóbeszédeket hallottuk: mint később kiderült, ő tudta, hogy 2 éve van barátnőm, és én is hallottam, hogy van egy srác, aki kerülgeti. Semmi több.
Egy őszi napon történt. Barátnőmmel a főiskolai évek alatt rákaptunk a házibulik ízére, azt a szombatot is a megszokott társasággal akartuk tölteni. A csapat rajtunk kívül még két "jól bejáratott" párból, illetve 2 - 3 szóló fiúból és lányból állt. Az egyik srác szülei nagyon jól vannak eleresztve, ő saját lakásban lakik, nála szoktunk szombatonként, és néha hét közben is összejönni. Most sem volt ez másként. A társaság 8 körül jött össze. Ahogy szoktuk, mindenki valami kajával járult hozzá az esthez, az alkoholt pedig közösen a fiúk szerezték be. Különleges alkalom volt ez, hiszen az egyik pár hölgy fele, Dóra 20. születésnapját készültük emlékezetessé tenni. Hát sikerült...
Ettünk, ittunk is persze, és előkerültek az ajándékok: egy - egy könyv, néhány csecsebecse, és a szokásos meglepik. Illetve egy nagy meglepetés mégis volt: belibbent a rég nem látott Ági, mint az egyik eddig szóló fiú vadonatúj barátnője. Nagy ovációval öleltük meg egymást, és persze rögtön beszélgetni kezdtünk. Ezer mondanivalónk volt egymás számára, ahogy régi barátoktól már szinte elvárható. Közben emelkedett a társaság hangulata, egyenes arányban az elfogyasztott alkoholtartalmú üdítőitalok mennyiségével. Valaki a táskájából egy xxx kategóriájú pornókazettát varázsolt elő, és közfelkiáltással megszavaztuk, hogy inkább az, mint valamelyik televízió csatorna "színvonalas" műsora. Persze nem maradhattak el a szaftos megjegyzések sem. Igazából senki sem tudja, hogyan, de aki nem egyedül érkezett, szinte azonnal párja mellé vackolt, és heves csókcsaták alakultak ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 06. 7. kedd 05:39
Egy írásnak elmegy.
#4 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 19:51
Nem tetszett.
#3 hungary 2002. 02. 19. kedd 06:45
Jah haszos árucikk mindenkinek ajánlom. :)
megrendelhető a teleshopban az alábbi telefonszámon. :)))
#2 lala67 2002. 02. 5. kedd 22:35
Elég sovánka a történet.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?