A+ A-

Barátság 3. rész

... Paul sem tudott nyugodtan aludni, állandóan Inát látta maga előtt, ahogy élvezi a kefélést Rikyvel. Aztán eszébe jutott, hogy az este, mikor Ina egyedül hagyta őket, Riky felajánlotta neki, hogy beviszi a forgatásra. Elhatározta, nem megy dolgozni, hanem felkeresi néger barátját. Inának természetesen nem mondta meg ezt, inkább azt közölte vele, hogy el kell mennie egy fontos tárgyalásra. Felhívta barátját, aki éppen akkor indult a forgatásra. Megadta a címet, hogy menjen utána. Paul egy óra múlva ott is volt a megadott helyen. Egy szépen berendezett családi házban folyt a felvétel. Könnyedén bejutott mivel Riky szólt a filmeseknek, hogy keresni fogják őt. Az egyik segéd intette, hogy csendben menjen, mert felvétel van.
Óvatosan lépett be a szobába, a rendezőn és az operatőrön kívül, még két segítő volt bent. Az egyik sarokban pedig két lány és egy fiú sugdolózott, mikor meglátták alaposan szemügyre vették, de folytatták a beszédet.
Rikyt a szoba közepén lévő franciaágyon pillantotta meg, éppen hatalmas farkát illesztette be egy gyönyörű fekete hajú nő végbelébe. A lány az ágyon térdelt Riky úgy hatolt belé. A szép testű nőnek meg se kottyant a néger farka, úgy járt benne, mint egy dugattyú. Pault lenyűgözte ez a látvány, nem gondolta, hogy ilyen közelről nézheti a forgatást, pénisze kezdett merevedni
Közben a lány Rikyre ült, így folytatták. Kezével puncijában nyúlkált, míg seggében teljesen eltűnt, a férfi fasza. A lány pinája pucér volt, egész csuklóját feldugta magának. Az operatőr totálba vette, ahogy kihúzza az öklét és széthúzva ajkait, megmutatja hatalmas lyukát.
- Most élvezzetek el és ennyi - hallotta a rendező utasítását.
A lány gyorsabban kezdett lovagolni, miközben csiklóját is izgatta, aztán széttárta combját, újra nagyra nyitva pináját. Sűrű lé folyt ki lyukából a férfi heréire, ezután kivette a Riky farkát és szabályosan kiverte. Akkora sugárban repült az ondó, hogy a nő szájáig elért. Ezzel a képpel zárt a jelenet.
A segitők köntösöket hoztak Rikynek és a nőnek. Aki észrevéve barátját intett, hogy kövesse őket. Egy másik szobába mentek át, ahol kipihenhetik a jelenetet, illetve sminkelhetnek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 26. kedd 06:49
Ezt én is elviselném!
#3 mackó2009 2012. 11. 6. kedd 21:36
méltó a befelyezés
#2 MûvészÚr 2004. 02. 19. csütörtök 08:33
Nem sámli!
#1 Törté-Net 2004. 02. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?