A+ A-

A különös asszony 3. rész

Az asszony dühösen a földhöz vágta az újságot. Még a reggeli tejeskávéja is kilöttyent az asztalra a hirtelen mozdulattól.
- Hogy van képük ilyesmit leírni? - sziszegte - Hogyan állíthatnak olyan dolgot, amiről nem bizonyosodtak meg?
Nyugalmat próbált erőltetni magára, és a kezébe vette még egyszer az újságot. A cikket egy törtető újságírónő írta, bizonyos Kovács Erna. Az asszonynak furcsa volt ez a hangnem. Amikor öt évvel ezelőtt idejött, terjedtek róla pletykák, írtak róla az újságban, de nem volt semmi komoly, sértő dolog. Igazándiból nem adott ő okot arra, hogy pletykálkodjanak. Páciensei tisztelték, és titkon szerették is. Ki írt volna róla? Igen, feltűnést keltett azzal, amikor idejött, bár igyekezték elkerülni a nyilvánosságot. De aztán ennyi volt, nem foglalkozott vele a sajtó. De ez a cikk undorító volt. Ocsmány feltételezések, amiknek semmi alapja nem volt.
Ha még egyszer ilyen cikk fog megjelenni, csúnyán meg fogja bánni ezt az a nő is, és az újság is, gondolta.
Aztán megpróbálta teljesen lenyugtatni magát, hiszen kivételesen délelőtt fogadja Zalánt és Liát. Azért kérték ezt, mert este elutaznak...
Zalán és Amália. Harmadik alkalom. (Február 16.)
Februárhoz képest nagyon szép idő volt. Sütött a nap, és volt vagy 15 fok is a napon, ha nem több. A szél sem fújt. Így aztán az asszony ezeket is belekalkulálta a mai napba. Pontosan tíz órakor csöngettek, az asszony megnyomta a távérzékelőt, és a kapu már nyílt is. Az asszony a szokásos szobácskában fogadta őket, ott levetkőztek.
Aztán bevezette őket egy eddig általuk nem ismert, szintén alagsori szobácskába. A földön, a falakon, még a mennyezeten is mindenhol csempe, illetve tükör volt, és a szoba sarkaiban kis lefolyók, a szoba meg úgy volt kiképezve, hogy a sarkok felé enyhén lejtett. Az asszony betessékelte őket, majd őmaga kiment, behúzva az ajtót. Aztán elindult a víz. Hol jéghideg, hol tűzforró, és mindig nagyon vert. A falakon levő kis fúvókákból ment, az asszony csak az irányt változtatta, illetve hogy melyik csőből menjen. A tükrökön át figyelte, hogy éppen hol vannak, hova menekülnek a víz elől, és úgy irányította. Nagyon verette őket, főleg az érzékenyebb helyeken. A tűzforró víz égette a bőrüket, és az még rosszabb volt, amikor erre hirtelen hideg vizet zúdított. A két fiatal teljesen kimerült ebben a "játékban". Pedig ez csak a bemelegítés volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 08:23
türhető
#7 Andreas6 2014. 09. 7. vasárnap 13:47
Nem vagyok biztos benne, de nekem közvetlenül ilyen élmények után nem lenne kedvem szexelni. Bár ki tudja... Mindenesetre nincs kedvem kipróbálni.
#6 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:34
Ez sem nyerte el a tetszésemet.
#5 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:28
Furi picit.
#4 Léna 2008. 11. 19. szerda 20:11
Kedves Kecskeffy! Köszönöm a véleményed, igenis számít :-) Egyébként ha találsz egy ilyen asszonyt, akkor ne habozz megkérdezni, járhatsz-e hozzá :-)
#3 kecskeffy 2008. 07. 6. vasárnap 16:52
Kedves Léna, szerintem jól sikerült, bár nem vagyok irodalmár, ezért aztán nem biztos, hogy számít a véleményem. Én szívesen járnék foglalkozásra egy ilyen asszonyhoz:)
#2 Léna 2008. 06. 16. hétfő 23:19
Kíváncsi vagyok a véleményetekre... tudjátok, az ember a hibáiból (is) tanul. Meg abból is, ha valami az olvasók szerint jól sikertült...:-)
#1 Törté-Net 2004. 02. 14. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?