A+ A-

Vendégünk - a feleség sztorija

Lehetlennek tünt. Fekszem az ágyon, egy alig ismert férfival, aki belöki majd kihúzza farkát puncimból, hogy újra belém dofje. Tudja, hogy élvezem a behatolás pillanatát, mert elozoleg megfigyelte, hogy hogyan kefélek férjemmel. Phil, a férjem, most az mellettem térdel az ágyon, figyelve, hogy nemiszerveink érintkeznek. Partnerem atlétikus testalkatú, kivételesen jóképü, 30 év alatti fiatal férfi. Én kétszer olyan idos lehetek. Feneke a legszebb, amit eddig láttam. Farka nagy átmeroju és nagyon-nagyon kemény. Hihetelenúl jó érzéseket kelt. Már nem is emlékeztem, hogy milyen fincsi volt, amikor pinám körbefeszült egy valóban kemény faszon.
Megcsókolom. Nyelveink találkoznak és játszanak. Nem a férfit szeretem benne, mert alig ismerem. Azért csókolgatjuk egymást, hogy fokozzuk a szex gyönyörét. His moves are very good. Az egész testemmel szeretkezik nemcsak a pinámmal. Kefélés közben a combomat simogatja, szívja mellbimbóimat, csókol, míg fenntartja az állandó ritmust. Hallom, amint farka csúszik a férjem gecijén, amely természetesen még bennem maradt. Szexi dolgokat súg a fülembe, és Phil nem hallhatja, amit mond.
Közben a behatolások rövidülnek, a farkát most már mindig bennem tartja befelé és kifelé is. Azt suttogja, hogy gyönyöru vagyok, aztán meg azt. hogy mindjárt elmegy.Úgy mozgatja csípójét, mintha semmi sem történne de már érzem a megnövekedett síkosságot puncimban, könyebben mozgatva dákóját, de az egyenletes tempót fenntartja. Sohasem gondoltam volna, hogy egy férfi ilyen tökletes szereto maradjon, ha már elment. Képzeletemben megjelenik magja apró, gyöngyszímu cseppei a testemben, teletöltve puncimat. Csak most veszem észre, hogy miután elment, ugyanolyan kemény maradt mint kezdetben. Készületlenül ér saját gyönyöröm szétáradása testemben, de nem akarom, hogy a fiatalember vagy pláne a férjem megtudja.
Most már a férjem, de vendégünk is csókolgat. Kettejük nyelve a számban találkozik. Kitunö együttmuködés. Az én nyelven talákozik nyelvükkel, mig szenvedélyesen csókolnak. Az idgen farkának minden centijét érzem a bensönben és elképzelem, hogy vaginám olyan alaku lesz. hogy kiszívja farkát. Orgazmusom erosödik. Valahogy leküzdöm a torkomból feltöro sikolyt, de a kielégültség sóhaját már nem tudom visszafogni. Puncim erosen ráfonodik farkára, amibol vendégünk is felismeri a noi kéjérzetet. Azt mondja, hohy újra elmegy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 11. 7. kedd 03:26
Tele van hibákkal, és nem csak a helyesírás pocsék. Egyáltalán nem tetszett!
#8 zsuzsika 2016. 09. 4. vasárnap 12:00
Gyenge.
#7 feherfabia 2016. 08. 9. kedd 06:28
Nem tetszett!
#6 levim 2004. 04. 2. péntek 11:28
Nagyon érzékletes, bár pont ez a leíró stílus nem tetszik. De ez gusztus dolga.
#5 perverz 2004. 02. 20. péntek 03:05
Baró volt.Imádom az ilyen idős nő-fiatal pasi storykat.Jöhet a folytatás. 7pötty.
#4 Süni 2004. 02. 17. kedd 07:35
Szuper jó, jöhet a folytatás!
#3 András 2004. 02. 15. vasárnap 18:37
Nagyon jó
#2 András 2004. 02. 15. vasárnap 18:33
#1 Törté-Net 2004. 02. 14. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?