A+ A-

Amikor vezetni tanultam...

Már másfél hónapja tanulok vezetni. Mint mindig, most is elkésem az óráról, de hát nem tehetek róla, hogy nem jön időben az átkozott busz. Szerencsére az oktatóm nem haragszik érte. Milyen szerencsés vagyok, hogy pont őt fogtam ki. Más már biztos kikészült volna tőlem. Nem elég, hogy szinte mindig elkésem és még csak kifogásokat sem próbálok már keresni, még nehezen is megy a "vezetni tanulás", hiszen bátortalan vagyok a forgalomban. Nem tehetek róla, félek a többi autótól. De ő türelmes velem. A múltkor hozzáért a kezemhez, amikor nem akaródzott jól kanyarodnom és segítenie kellett. Kellemes érzés volt. Azt hiszem, tetszik nekem. Legfeljebb 10 (na jó, esetleg 12) évvel lehet idősebb nálam. Két héttel ezelőtt szoknyában mentem és, ahogy láttam lekötötte a figyelmét, de nagyon. Észre sem vette, hogy az egyik jobbkezes utca mellett úgy elhúztam, mintha nem jöhetne onnan semmi. Szerencsémre akkor épp nem is jött.
De ez csak egyetlen egyszer fordult elő. Máskor jobb lesz, ha nem vonom el a figyelmét. Határozottan állíthatom, hogy bizony ő nagyon tetszik nekem. Eddig észre sem vettem, milyen szép szemei vannak. És imádok beszélgetni vele, szeretem hallani a hangját. Vajon észreveszi, hogy tetszik nekem? Már egész besötétedett. Utálok sötétben vezetni, mert nem látom rendesen az út szélét. De most mégis csak kellemes így sötétben vele lenni. Huh, és parkolni kéne... ez nem fog ma menni nekem, érzem. Túlzottan leköti a figyelmem az, hogy őt próbálom nézni. Mivel ötödszörre sem sikerül rendesen leparkolnom, így megmutatja nekem, hogy kéne. Pont jó, hogy a túlsó visszapillantóba kell néznem, mert így, ha picit arrébb nézek, pont őt látom. Hm, nem is rossz a teste. Ajjajj, már le is parkolt és én még mindig őt nézem. Na, ezt biztos észrevette... Jajj nekem. Nem szól semmit. Kb. egy percig csöndben ülünk... nagyon kínos.
Vajon mire gondol?
"Az előbb... szóval izé, ne értsd félre..." - mondom, bár inkább ne mondanám, mert alig bírom elmondani ezt a pár szót, és különben is tök felesleges dolog ilyenkor magyarázkodni. Olyan ciki. De ő természetesen viselkedik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 04. 25. szombat 05:35
Nem rossz!
#4 listike 2014. 02. 17. hétfő 11:12
Egy Nő mindíg megszerzi amit akar.
#3 A57L 2013. 12. 20. péntek 06:02
Nem rossz.
#2 MûvészÚr 2004. 02. 10. kedd 08:05
Tetszik. Életszerű, túlzásoktól mentes. Csak így tovább!
#1 Törté-Net 2004. 02. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?