A+ A-

Különös segítség...

Egy nyári délelőttön történt velem ez az eset, melynek pillanataira még most is tökéletesen emlékszem. Az egész esemény annyira váratlan és meglepetés-szerű volt, hogy szinte beleégette magát az emlékezetembe. Unalmas napnak indult a reggel, álmosan ténferegtem a konyába. Anyu épp a reggelimet készítette. Az ízletes tojásrántotta illata egészen átjárta a helyiséget. Mélyet szippantottam a levegőből és elégedetten dőltem hátra a kényelemes széken. Azon tűnődtem, mivel is fogom eltölteni a napot, amikor Anyu megszólalt:
- Kérhetnék tőled egy kis szívességet? - kérdezte. Nem szerettem ezt a kérdést, ilyenkor mindig valami unalmas házimunkára kényszerültem alávetni magam. Ingerült hangon kérdeztem vissza, hogy mi is lenne vajon az a kis szívesség. Szinte már láttam magam, amint épp belépek egy kis cédulával a boltba, hogy megvegyem a szükséges élelmiszereket az ebédhez.
- Tudod, az egyik munkatársam Kamilla, most vett egy számítógépet és nem igazán ért hozzá, hogyan is kell feltelepíteni a programokat.
Én megígértem neki, hogy te elmész és segítesz neki. Ugye megteszed? Kamilla neve hallatán felkaptam a fejem és felidéztem magam előtt az arcát. Szép nő volt. Úgy is mondhatnám, külsőre olyan nő, akit bármely férfi megkívánna. Kamilla 28 éves elvált asszony volt, aki egyedül nevelte 4 éves kisfiát. Furcsa érzés fogott el amikor rágondoltam. Egyszer-kétszer már beszélgettem vele és nagyon szimpatikus és értelmes nőnek ismertem meg. Az idősebb érett asszonyok mindig is felébresztették a fantáziámat, és a köztünk lévő 7 év korkülönbség most is ezt váltotta ki belőlem.
- El tudsz ma menni hozzá? Úgy sincs semmi dolgod. Elmehetek! Válaszoltam unott hangon, persze belül bizony izgultam egy kicsit. Összeszedtem mindenféle programot, felkaptam egy normálisabb pólót és egy rövidnadrágot, közben anyu már fel is hívta, hogy nemsokára ott leszek nála. Beültem a kocsinkba és öt perc múlva már ott is voltam a lakása előtt. Becsöngettem és feszülten vártam. Mintha csak az ajtóban várt volna, szinte azonnal ajtót nyitott és bájosan mosolygott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 09:47
Igyekeztél szépen fogalmazni, és ez még jobb is lesz minél többet gyakorlod. Tetszett!
#4 listike 2013. 12. 2. hétfő 16:14
Nagyon szép.
#3 Guszti 2004. 02. 14. szombat 19:50
Lirai megfogalmazás SZUPER!!! 10 pont
#2 Sanya 2004. 02. 4. szerda 16:19
Igényes, néhol már lírai leírással, megérdemel néhány pöttyöt.
#1 Törté-Net 2004. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?