A+ A-

Anita bűnhődése 5. rész

Másnap a reggeli után Anita részletesen elmesélte társainak mi történt Kornéliával. Az elbeszélés végén Zsuzsa a tévedések elkerülése végett közölte, a fogda szabályai csak a hosszú időre ítélteknél ennyire lazák a többiekre továbbra is a kétnaponkénti evés és a háromóránkénti korbácsolás vonatkozik. A lányok a következő két napban befejezték a korábban megkezdett külső munkát, attól kezdve bent foglalkoztatták őket. Anita igyekezett betartani minden szabályt, mert rettegett a fogdától. Hetek teltek el így. Egy nap a reggeli után egy bundába öltözött felügyelőnő jelent meg a folyosón. Leesett a hó, közölte a foglyokkal, aznap havat fognak lapátolni. Az öt meztelen, megbilincselt lány egy-egy lapáttal felszerelve egész délelőtt a börtönudvart takarították. Igyekeztek minél fürgébben mozogni, hogy nehogy megfagyjanak. Délben visszakerültek a cellába, ahol forró levest kaptak és kivételes engedélyt, hogy napközben takaróba burkolózzanak.
Aznap este Zsuzsa Bettit, aki már régóta szálka volt a szemében talpvesszőzésre ítélte, amit olyan kegyetlenül hajtottak végre, hogy a lány talpa felhasadozott. Másnap a lányok ismét hó eltakarítással foglalkoztak a munka végeztével Betti kapott parancsot az út sóval való behintésére. A só kegyetlenül marta felsebzett lábát és a cellába visszaérkezve Zsuzsa kiköttette a folyosóra, hogy ne tudja letörölni lábáról a maró anyagot.
Eltelt két év. Anita megszokta a börtönt, a vesszőzéseket, de a korbácsot és a kínzásokat, soha nem tudta megszokni. Egy nap Zsuzsa felsorakoztatta a folyosón a lányokat és közölte, hogy másnap összeül a börtön bizottság, aki letöltötte büntetése felét, az kérelmezheti az enyhébb fogvatartási körülményeket vagy a szabadlábra helyezést. Az öt lány közül csak Betti és Csilla felelt meg a feltételeknek. Mindketten kiléptek. Csilla aki a hat évből négyet már letöltött a szabadlábra helyezését kérte, Betti akinek a nyolcból négy éve volt hátra az enyhébb fogvatartásért folyamodott. Zsuzsa figyelmeztette mindkettőjüket, hogy amennyiben a bizottság elutasítja a kérelmüket akkor külön büntetést is kiszabhat a szemtelenségért. Anita a cellába visszakerülve arra gondolt, hogy Betti helyében nem kockáztatta volna meg a kérést ismerve Zsuzsa ellene táplált ellenszenvét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.33 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:05
Nagyon jó lett.
#5 Armando 2004. 03. 4. csütörtök 10:29
Hajnal-lánynak igazat adok.
Profi írás, bár a lányok a felébe belehalnának. Ezt a meztelenül tárgyalásra vitelt kihagyhadtad volna. Az egész elveszti tőle a hitelességét. De azért a folytatásra kíváncsi vagyok.
#4 Stormogo 2004. 02. 7. szombat 15:20
Azért most már kiváncsi vagyok a folytatásra:)
#3 Hajnal-lány 2004. 02. 6. péntek 16:15
Ez inkább szimpla kínzás, mint sm. A fogva tartott lányok nem mazók, ami hagyján, de az úrnőikről sem derül ki, hogy egy hangyányit is élveznék a dolgot.
#2 okostóni 2004. 02. 4. szerda 09:35
Folytatást akarunk!!!!
#1 Törté-Net 2004. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?