A+ A-

Levél Zsófinak....

Szia Barátosném!
Nem, nem. Semmi baj velem, csak el voltam havazva. No meg történtek dolgok. Hétfőn egy konferencián voltam Sopronban. Este, amikor megérkeztem, egyből lefeküdtem aludni, mert fáradt voltam. Arra ébredtem, hogy valaki sikoltozik a mellettem levő szobában. Jobban odafigyeltem, odatapasztottam a fülemet a falhoz, és azt hallom, hogy egy párocska szerelmeskedik a szomszéd szobában. Mondanom sem kell, beindultam. Elkezdtem simogatni a melleimet, a csiklómat. Olyan jó érzés volt, hogy én is elengedhetem magam, én is elkezdtem hangosan nyögni a kéjtől. Mit gondolsz, mi történt? Ők is meghallották az én sikoltozásomat. Egy másodpercig csend volt, aztán kitört a nevetés a fal mindkét oldalán. Nem semmi volt. Aztán csend lett. Próbáltam elaludni, de nem ment. Egyszer csak valaki kopogott az ajtón. Álomittasan, egy szál hálóingben nyitottam ki az ajtót, egy hölgy kopogott be hozzám. Érdekes arca volt, kisminkelve, jó illat lengte körül. Miniszoknya volt rajta, átlátszó kék selyemblúz, ami megragadott benne, az volt, hogy a blúzon keresztül láttam, hogy keményen állnak a mellbimbói. Kipirult arcából rögtön megértettem, hogy Ő volt az előbbi hang egyik tulajdonosa.
Kedvesen mosolygott, és elnézést kért az előbbi hangzavarért. Én teljesen zavarban voltam, valamit hebegtem, és szerintem fülig elvörösödtem. A nő sarkon fordult, én pedig becsuktam az ajtót. Nekitámaszkodtam az ajtónak, és gondolkodni kezdtem. Mi a fenét akarhatott ez a nő? Megint én voltam a hülye, és nem vettem észre a lehetőséget? Már régóta érdekelt a dolog, hogy milyen lehet egy másik nővel szerelmeskedni. Ez járt a fejemben, amikor kinéztem a folyosóra. Legnagyobb meglepetésemre a nő ott állt a szobájuk nyitott ajtajában, kedvesen mosolygott, és intett, hogy menjek be. Teljesen magamon kívül voltam a meglepetéstől, de valamiféle mágikus erő vonzott abba a szobába. Bementem. Amikor elmentem a nő mellett, megint éreztem az illatát, ami érzéki és erotikus illat volt. Ő is végigmért engem, éreztem, hogy szinte levetkőztet a pillantásával. Mikor beléptem a szobába, a fürdőszobából hallatszott, hogy valaki tusol bent. A nő leültetett az egyik karosszékbe, és szótlanul töltött nekem az asztalon levő üvegből egy pohárba. Ami feltűnt nekem, hogy egy szót sem szólt a nő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 04. 10. csütörtök 04:55
Nem rossz
#4 A57L 2013. 12. 16. hétfő 05:37
Elmegy.
#3 Chris 2004. 03. 2. kedd 13:22
lehet, hogy a másik szomszédok sikoltoztak a végén.
#2 Olivér 2004. 02. 3. kedd 17:34
nézzük: Kétszer egymás után négykézlábra állt a csaj:) jól csinálja
meg nézzük hgoy csinálják hogy ha ő volt a szomszédban akkor most egy másik pár feküdt ott? érdekes. amúgy 1 pont amiért hogy nem dugta meg mindkettőt a pasi
#1 Törté-Net 2004. 02. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?