A+ A-

René és Magda élete

Magda kinn ül a tengerparton, pár száz méterre a vendéglő teraszától. Enyhe szellő fújdogált, s elvitte felé a jazz tomboló hangorkánját, mámorító zsongó dalait. A szakszofon zsongó majd rikoltó, de mégis vérforraló hangja szerelemre csábító volt. Hanyatt feküdt a homokban és kényelmesen elnyújtózott a szikla tövében. Két karját a feje alá tette, két combja beleért a vízbe. A csipkévé finomult hullámok végig simogatták karcsú, fürdőruhás alakját. Magda kéjesen engedte pompás testét a nyaldosó langyos víz csókjának. Az elnyújtott test szinte felemelkedett, s ilyenkor két kemény melle szárazon emelkedett ki a vízből, mint a mélyből két gyönyörű sziget, melynek tetején a mereven kiemelkedő mellbimbók a szirtfokon. Szemét lehunyva és apró fehér fogaival idegesen harapdálta ajkait. Mikor egy hullám érkezett, combjai alig észrevehetően széttárultak, aztán ráadásul futottak rajta végig.
Mindig izgatottabb lett. Végül őrült iramban kevergett ereiben a vér. Izgalma, ahelyett hogy csökkent volna, még inkább fokozódott. Most halkan felnyögött, és végül két combját szorosan összeszorította.
- Az ördög vinné el, aki kitalálta a fürdőruhában való táncolást. -gondolta magában... Ugyanis még alig pár perc és ő is ott táncolt a többiekkel a teraszon. Partnerét tegnap mutatta be neki René nevű barátnője. Ő rendes komplikáció nélküli asszonyka, most nem jött volna izgalomba, ha tegnap az a különös eset nem történik.
Ügyvédek érkeztek Pestről, René férjének kollégái. Ezekkel René férje kirándulni ment egy közeli szigetre. Magda szobája közvetlenül René szobája mellett van, csak egy ajtó választja el a két szobát egymástól. Aznap fülledt meleg volt. Magdának nem volt kedve lemenni a teraszra. Rendes szokása ellenére lefeküdt a heverőre. Lustálkodás közben mintha férfihangot hallott volna a szomszédból. Meglepődve kezdett figyelni hisz René férje nem volt otthon. Mintha René elfojtott, csiklandós kacagását hallotta volna.
Gyorsan felugrott és láb újhegyen az ajtóhoz osont. A kulcs el volt fordítva a zárban, így nagyszerűen odalátott a szomszéd szoba pamlagára. A lélegzete is elállt az eléje tárulkozó látványtól... René ott feküdt a pamlagon és halk kacagással igyekezett összefogni a nyakán és a mellén a pongyolát, míg a bemutatott fiatalember ott térdelt és csókolgatta a fülét, a nyakát, és ahol érte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 10. 1. szerda 07:19
Nem rossz írás.
#3 genius33 2013. 03. 20. szerda 11:22
Kellemes smile
#2 Chris 2004. 03. 1. hétfő 14:20
Jó!!!!
#1 Törté-Net 2004. 01. 31. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?