A+ A-

Csak többet akarok

Fordítás
Eredeti író: chazbelt
Első rész: A régi életem vége
Az első találkozásom az erényövekkel, egyben volt első találkozásom a női dominanciával. Most ahogy végiggondolom, rájöttem kicsit túl sokszor voltam begerjedve, ami elég nagy problémává vált!
Mindig is nyitott gondolkodású voltam szexuálisan, de Kelly megmutatta, hogyan tágíthatom szexuális határaimat olyan módokon, ahogy sosem gondoltam volna.
Először nem túl kemény kötözéssel kezdtük. Ő az ágyhoz kötözött, rám mászott, majd utasított, hogy nem élvezhetek el még ő engedélyt nem ad rá. Ha túl korán sültem el lemászott rólam és ördögi mosollyal az ajkán összegyűjtötte az ondómat és addig etetett vele, még el nem élvezett.
Kijelentette, hogy az ő orgazmusa az elsődleges, ami egészen más volt mint amit eddig más nőkkel tapasztaltam.
A dolog napokra lekötötték a fantáziám., mi több hetekre. Otthon csak a korábban történtekre tudtam gondolni és azt kívántam bárcsak együtt lehetnénk. Időről időre azonban a saját kezembe kellett vennem a dolgokat, úgy 4-5 alkalommal egy héten.
Egy nap nem volt tökéletes az időzítés... közvetlen maszturbálás után Kelly meglátogatott. Elég izgatott állapotban volt és rosszalkodni akart. Én nagyon akartam, de nem voltam elég "motivált" hogy teljesítsem a vágyait. Ő tudni akarta mi a baj.
Nyílt kapcsolatunk volt, így elmondtam az igazat. Ő nem tűnt dühösnek, inkább kíváncsinak tűnt.
A következő héten gyakran kérdezgetett a maszturbációmról. Az takarta, hogy értesítsem, ha magamhoz nyúlok. Meglepettnek tűnt, milyen gyakran történik ez.
Hallott erényövekről férfiak számára és így egy délután megjelent a lakásomon egyel. Arra kért, hogy viseljem egy hétig, utána nagy jutalmat kapok tőle a türelmemért. Érdekes kalandnak tűnt, így belementem.
Amint meghallottam a zár kattanását az övön kénytelen voltam felismerni, hogy bajban vagyok. Ugyanis Kelly nem hagyta, hogy nyugodtan üljek az övemben. Kegyetlenül rám mászott a héten. A kezei egyből kalandozni kezdtek az égész testemen, masszírozott és tapogatott pillanatokkal az után, hogy lezárta az övet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 10. 31. hétfő 00:38
tetszik
#4 papi 2014. 05. 24. szombat 05:55
Tetszik
#3 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:25
Nem rossz.
#2 xy 2008. 04. 11. péntek 00:08
hm...
nem rossz...
de lehetnének változatosabb kínzások...
a helyesírás viszont pocsék.
#1 Törté-Net 2007. 07. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?