A+ A-

Két önmegtartóztatás között

Megállt a villamos. Kissé zavaros fejjel szálltam le. Kevesen voltak az utcán, de szombat reggel háromnegyed hét felé ez teljesen megszokott. Megráztam a fejem, hogy ne keltsem a körülöttem lévőkben a begyógyszerezett elmebeteg képzetét, és határozottnak nem nevezhető lépésekkel elindultam a Nyugati bejárata felé. Nem siettem, a táskám egyébként is nehéz volt, a vonat indulásáig pedig még húsz percem van. Jegyek a zsebemben, csak fel kell szállnom. Mármint szállnunk. Felemeltem a tekintetem, hogy körbenézzek. Rögtön észrevettem: egy 170 magas, rövid, barna göndör hajú, formás mellekkel és fenékkel rendelkező lány közeledett felém. Szeretem őt. A nagy barna szemeit, melyek képesek arra, hogy hol egy vadmacska tüzes, kéjtől fűtött pillantását lövelljék felém, hol pedig elmerítsenek egy kristálytiszta tóban, melyben nincs más, csak szelídség és ártatlanság. A kicsi füleit, melyekbe oly' jó beleharapni, a haját, amit élvezet simogatni és a szerelmét, melyet gyönyörűség bírni. O Lívia. A barátnőm. Mosolyogott, és meggyorsította lépteit.
Mikor odaért, szinte a nyakamba ugrott, majdnem felborított, és megcsókolt. Ajkai édesek. Beszívtam az illatát, melyet annyira szerettem.
- Úgy hiányoztál! - mondta, miután szétváltunk.
- Te is nekem - válaszolom mosolyogva, és átölelem. Két hete nem láttuk egymást. - Hogy utaztál?
- Jól. Nagyon sokat aludtam, de Bécstől kezdve már azért nagyon nehéz volt elfoglalnom magam. De látom, te egész éjjel dolgoztál. - Igenlően bólintottam.
- Ki akartam jönni eléd, de délután elszállt a központi szerver, és a főnököm berángatott. Már megint azzal a kibaszott RAID vezérlővel szívtunk, de aztán négyre sikerült újraindítani.
- Nem baj, majd most kialszod magad - vígasztalt. Majd odahajolt a fülemhez, és finoman beleharapott.
- Akarlak - suttogta alig hallhatóan. Jellemző rá ez a hirtelen hangnemváltás. Máskor a mosolyom még szélesebbre húzódott volna, de most túl fáradt voltam a szexhez. Pedig tudtam, hogy neki nagyon fontos dolog az életében. Heti három alkalomnál kevesebbel sohasem érte be. Most két hétig nem voltunk együtt, borzasztóan ki lehet éhezve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 10. 25. szombat 05:29
Jó.
#6 papi 2013. 10. 28. hétfő 20:54
Nekem tetszik
#5 Kalauz 2007. 01. 12. péntek 11:42
Szép,szép, de legalább utána húztad volna le a használt kotont a vécében!
#4 Chris 2004. 03. 1. hétfő 13:30
Nagyon nyálas.
#3 Chris 2004. 03. 1. hétfő 13:20
Hát téged sem szeretnélek a pasimnak, ha ennyit kell könyörögnöm hogy lefeküdj velem két hét után.
#2 pateszi 2004. 01. 22. csütörtök 13:29
Jól megírt történet, nekem nagyon valóságosnak tűnt. Tetszett.
#1 Törté-Net 2004. 01. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?