A+ A-

Első lépés a sorban

Egy hideg decemberi vasárnap volt. Vidéken voltam vendégségben egy ismeros családnál, akikkel már nagyon rég ismertük egymást. Nem is volt igazi család, hisz csak a nagymama lakott ott 20 éves unokájával, akit Sárinak hívtak. Én az ünnepekre mentem le vidékre a nagyszüleimhez és náluk is töltöttem néhány napot. Már régóta tetszett nekem Sári. Kb. 170 magas, barna hajú, vékony testalkatú, szép formás alma mellekkel. Egyszóval pont az esetem volt. Mivel a mama nagyon vallásos volt persze mi is elkísértük a reggeli misére. Engem a falu felhozatala jobban érdekelt, de ne sértsük meg a régi, családi barátokat így végigültem az egészet.
A pap mindenfélérol beszélt, de az megütötte a fülemet, amikor a "paráznaságról" szólt.
- Milyen jó is lenne összejönni Sárival! - mondtam magamban. Mindegy, az idő eltelt és mi elindultunk hazafelé. Kb. félúton jártunk, amikor a mama megszólalt:
- Jaj kedveském, menjetek már haza Sárikámmal, nekem még be kell ugranom egy barátnomhöz. Az ebéd kész van, egyetek nyugodtan, én csak dél körül érek haza.
- Hmm. Micsoda alkalom! - gondoltam magamban. Még csak 9 óra, gyorsan megkajálunk és még másra is lesz idő! Mondanom se kell, az agyam mindjárt cserkésző üzemmódra állt át. Szerencsére nem laktak messze, így gyorsan hazaértünk. Ebéd közben a nagy hidegre való hivatkozással- felbontottam egy üveg bort és iszogattunk. Tudtam, hogy a szesz különösen jó hatással van Sárira, ilyenkor sokkal nyíltabb lesz. Nem kell rosszra gondolni, nem leitattam, csak hagytam, hogy oldja a gátlásait.
- Mi a helyzet a fiúkkal? - tettem fel a kérdést.
- Tudod milyen kis porfészek ez. Mindenki figyel mindenkit, ha tudnak valamit, akkor a szájukra vesznek, meg különben sincs egy normális srác sem. A mami meg belehalna, ha rólam is pletykálnának. Még szerencse, hogy rólad tudják, hogy milyen régi barátunk vagy.
Nem is erőltettem tovább a dolgokat, de a hangjából éreztem, hogy van esélyem. Ebéd után nekiálltunk mosogatni, ő mosogatott, én törölgettem. Éreztem, hogy most kell cselekedni. Az utolsó tányért mosogatta, amikor mögé álltam és átkaroltam a derekát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 06. 18. kedd 10:36
Nem semmi.
#1 Törté-Net 2004. 01. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?