A+ A-

Fekete démon

Az óra hangosan kattogott, már-már idegesítő volt a csend, ami körülvett. Leültem a gépem elé, és pötyögni kezdtem a billentyűkön. Barangoltam a neten és rápróbáltam egy társkeresőre csak poénból. Bejött. Sor, sort követett, mikor már kirajzolódni látszott karaktere a leírtak a lapján. Egy igazi vadmacska lehetett. Fekete haj, kék szemek, amolyan csöcsös- bögyös méretek, igencsak kedvemre valónak tűnt. Már jött is a kép! Erikának hívták. Nagyon bejött a csaj, teljesen begerjedtem rá. Gondoltam magamban, miért is ne próbálhatnék rá?!
- Volna kedved találkozni velem szombaton? Hol laksz? - a válasz váratott magára.
- Zalaegerszegi vagyok és Te? Nem írhattam, hogy az ország másik felén lakom, így rávágtam, hogy én is.
Megbeszéltük a randit szombatra. Telefonszámot cseréltünk, elkértem a pontos címét. Ez volt kedden. Ment a szervezkedés a hét többi napján, hogy minden összevágjon. Mikor felhívott olyan kifogásokat találtam, hogy még én magam is elhittem. Mindent összevetve kitűnő hazudozó vagyok. Eljött a szombat, a várva várt találkozás. Nagyon rá voltam készülve, mindent bevetettem, hogy estére ágyba cipeljem. Maileken keresztül azt vettem ki, hogy nem nagyon fog ellenkezni. Béreltem egy autót, telelöktem a tankot és irány Zalaegerszeg! Hogy magamról is írjak, 178cm magas vagyok barna rövid hajú, barna szemű srác az ország másik végéről, Gyuláról. Szerencsére jól tájékozódtam térkép alapján és gyorsan, - már amennyire csak lehetett -megérkeztem a megadott címre.
Megálltam a ház előtt és megcsörgettem a mobilját. Kacéran szólt bele, gondoltam ez már nem sülhet el rosszul. Kihívtam a kocsihoz. A lélegzetem is elállt, mikor megláttam! Hát középig érő koromfekete haja csak úgy csillogott a lámpák fényében, száján bordó rúzs, szeme ezüstösre kihúzva. Egy magas szárú lakk csizma és egy mini lakk ruha volt rajta, ami mellbe majd szétpattant. Ezzel is csak az izgalmamat fokozta. A ruha fehér színű volt, ami különösen erotikus kisugárzásként hatott szolis bőréhez. Szóval pont úgy nézett ki, mint egy vérbeli prosti, a luxusabbik fajtából, de nekem ez jön be. Lehúztam az ablakot, rákacsintottam és biccentettem a fejemmel jelezvén, hogy szálljon be. Kellemes parfüm illata csapott meg: jázmin és orchidea keveréke.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 12. 17. vasárnap 09:00
Egyetértek MűvészÚrral. Még valami: Mikor szoknak már le az írók arról, hogy a tökéletesen semmitmondó és ezért felesleges: "De ez már egy újabb történet"-tel fejezzék be írásaikat???
#3 papi 2014. 04. 30. szerda 05:26
Nem rossz
#2 MűvészÚr 2004. 01. 19. hétfő 09:25
Már megint egy történet, ahol gyönyörű a lány, aki írja az is és csodát csinál a nővel, akinek még ilyen jó sosem volt. A fantázia tökéletes, az írás kapkodó. Még fejlődhetsz.
#1 Törté-Net 2004. 01. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?