A+ A-

Hadművelet

Android vagyok, ember katona a Terran Dominium Speciálisan képzett ghost csoportjában. Rendeltetési helyem, 1522 szektor a Korhal. Beosztásom, és rendfokozatom; hadnagy, végrehajtó. Tíz éve. Ugyan még csak középkorú vagyok, mert manapság hatvan év, az a középkorúságot jelenti, hiszen több mint száz év van még hátra az életemből, de valahogy az utóbbi tíz év megöregített, és túl sok tapasztalatot gyűjtöttem. Harcoltam a UED (United Earth Directorate), a zerg kolóniák, és a lázadó protos csőcselék ellen. Voltam fogoly, voltam mészáros, és voltam hős megmentő is, ahogy azt a szituáció diktálta. Én mindig úgy éreztem, hogy jó katona vagyok, és ezt a feletteseim is tudatták velem, de az utolsó háború óta valahogy túl nagy a csend, minden részről. Duke admirális biztos azt mondaná erre, hogy "sebnyalogatás", mert volt mit kihevernie minden birodalomnak, részint a folyamatos zerg pusztítástól, részint a UED árnyéktevékenységétől szenvedett a nép. De Duke admirális, csakúgy mint a protos Fenix meghalt, abban a csatában, amiben az átkozott Kerrigen orvul hátba támadta a két szövetségest.
A zergek leginkább ízeltlábú lények, akiknek nem egyedi, hanem csoport tudatuk van, amit az Overmind irányít, a protosok egyfajta plazmatikus lények, akik hős harcosok, és bátor katonák, de igen kevés érzelmük volt... Legalábbis mindezidáig. A zergek megfertőztek egy embert, és azzá tették, ami ma. Kerrigen ma a zergek királynője, egy overmind tulajdonságával irányítja a csapatait, saját bolygóján a Charen. Félelmetes ellenség. Egyesíti az emberi ambíciókat, és vágyakat, a zerg brutalitással, és különleges képességekkel. Mindenki a halálát várja.
Nyalogatjuk a sebeinket, és a császár minden nappal egyre jobban fél a külső támadástól! Fél kerrigentől, de fél a protosok új szektájától is, a dark templaroktól. Paranoiája odáig jutatta, hogy kiirtotta tanácsadói, és katonái egy részét, akik esetleg a hatalmát fenyegették.
De eljött az óra. Mi akik túléltük, mi a kik mindig bosszúra várva éltünk, hogy megölhessük Kerrigent az átkozott szukát, a zergek szajháját, most határozott utasítást kaptunk. És elindult a hadművelet. A Bromm csatacirkálón egészen a peremvidékig utaztunk, hogy utána egy kis detektorsemlegesítővel felszerelt szállítóhajóval eljussunk a Char egyik űrállomására, amit egykor a Terran Dominium épített, mostanra azonban a zergek bázisa.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2017. 03. 4. szombat 22:38
Nagyszerű. Akár egy folytatást is megérdemelt volna.
#6 zsuzsika 2015. 02. 14. szombat 11:30
Szokatlan,de érdekes.
#5 genius33 2013. 02. 13. szerda 07:22
Jó kis olvasmány.
#4 v-ir-a 2011. 10. 9. vasárnap 20:54
imádom a scifit smile
#3 Teknősbika 2011. 08. 14. vasárnap 23:36
mint scifi is qrva jól indul, folytatást neki!
#2 Chucky 2002. 03. 29. péntek 20:32
Többször elolvastam, de Spockot sehol sem találtam! Kifelejtetted!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?