A+ A-

A különös asszony 2. rész

Az asszonnyal úgy lehetett üzenetet váltani, hogy a párok bedobtak egy levelet a postaládájába, vagy küldtek neki postán. Ilyenkor persze címzettet nem nagyon tudtak ráírni (legalábbis nevet nem), de a levél mindig megtalálta az asszonyt.
A levelek megnézéséhez tulajdonképpen ki sem kellett mozdulnia, pedig a kapu, és így a levelesláda is legalább 100 méterre voltak a háztól. Ám az asszony zseniális ötlettel megoldotta ezt a kérdést. A postaláda egészen mély volt, a levelek így beérkeztek a felszín alá. A ház kiterjedt felszín alatti szinttel rendelkezett, így csak egy sokkal rövidebb folyosó kellett a postaládáig, mintha a felszínen ment volna. Ennyi volt az egész. Így viszont senki nem tudhatta, mikor veszi ki a postáját.
Egyébként az egész házat maga tartotta rendbe. Ennek egyik oka volt, hogy nem akart senkit sem túl közel engedni magához, és a titkaihoz, a másik pedig az volt, hogy rengeteg szabad ideje volt, így legalább nem unatkozott. A vásárlást is megoldotta: minden héten jöttek egy kisbusszal, és lepakolták, amit megrendelt.
Mindezekkel az volt a célja, hogy a külvilágtól minél jobban elzárja magát, hogy ne kelljen olyan emberekkel érintkeznie, akikkel nem akart. Pontosan meg tudta válogatni, hogy kivel tart fenn kapcsolatot, de soha, senkit nem engedett közel magához. Vajon ennek mi volt az oka?! De azért nem kell attól tartani, hogy évek óta ki sem dugta az orrát a kis várából. Minden nap óriási sétákat tett a környéken, vagy legalábbis a saját parkjában bóklászott, kertészkedett, de csak este, vagy hajnalban, olyankor, amikor senki nem látta. Épp ezért az emberek nem is tudtak ezekről a kiruccanásokról...
Zalán és Amália. Második alakalom. (Február 11.)
Az asszonynak már egy kicsit meginogott a bizodalma, hogy Zalán és Amália újra jelentkeznek. Hiszen a párok általában az első alkalom után már egy héten belül jelentkezni szoktak. Már akik visszatérnek. De a sok év alatt összesen 1-2 olyan pár volt, akik 1-2 alkalomnál nem jöttek többször.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 07:13
mint az előző
#4 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:34
Ez nem tetszett annyira.
#3 papi 2013. 08. 12. hétfő 06:03
Tetszik
#2 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:27
Egész jó ez is.
#1 Törté-Net 2004. 01. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?