A+ A-

Anita bűnhődése 4. rész

Mikor magukra maradtak Anita megkérdezte Kornéliát, hogy mire van szüksége.
- Itass meg kérlek. Láttam, hogy a testedet friss hurkák borítják, mi történt?
- Mindenkit végigvertek amikor eltűntél, válaszolt Anita, miközben az egyik kancsóból megitatta.
- Sajnálom, hogy miattam szenvedtetek. Tényleg nem bírtam tovább ezt a helyet. Engem a volt barátom záratott be. Rámfogta, hogy kurva vagyok csak azért, hogy bosszút álljon amiért elhagytam. Ismerte a bírót, úgyhogy nem tehettem semmit. Azt is elintézte, hogy itt az első hetemet a fogdában töltsem. Borzalmas volt. Miután felkerültem a rendes cellába hetekig csak hason tudtam feküdni. De ez mindennél borzalmasabb. Iszonyúan fáj hátam, a szögek kegyetlenül belemarnak. Nem tudom hogy bírok itt ki még hat és fél évet.
Anita igyekezett megnyugtatni a lányt, hogy senki nem haragszik rá és hogy majd csak lesz valami, azonban ő sem nagyon tudott sem leülni sem lefeküdni, így leginkább térdelt a szalmazsákon.
Nem telt el sok idő, egyszer csak nyílott az ajtó és Zsuzsa lépett be a kezében egy korbáccsal egy fémből készült műfasszal.
- Nem szeretném ha faszhiány alakulna ki a hosszú börtönévek alatt a mi kedves Kornéliánknál. Nézd csak milyen rendes, méretes faszt szereztem neked - azzal megnyomott egy gombot a műpénisz tövénél, amitől apró fémtüskék nyomodtak ki a teljes felületen, majd újabb gombnyomásra visszahúzodtak. Aztán ráparancsolt Anitára, hogy dugja föl társnője vaginájába a kínzószerszámot. Mikor ez megtörtént személyesen hozta működésbe a szerkezetet, sikolyt csalva ezzel áldozata ajkára.
- Most pedig elfogom verni a combodat és a lábszáradat. Viszont félek hogy ezzel a hosszú korbáccsal más testrészeidet is eltalálom. Ennek elkerülése érdekében Anita rád fog feküdni és testével véd meg téged a túlzott fájdalomtól.
A lányok felvették a kívánt pózt. Ez fokozta Kornélia fájdalmait, hisz nagyobb súly préselte az ágy szögeihez. Kezdetét vette a korbácsolás. Minden második harmadik ütés Anita fenekén, ánuszán vagy hátán csattant és ilyenkor egyszerre jajdultak fel Kornéliával akit önkéntelen vonaglásával összenyomott. Közben Zsuzsa módszeresen csíkozta végig Kornélia lábait, néhány ütéssel bevágott lábujjai közé is, velőtrázó sikolyokat provokálva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:04
Ez nem tetszett.
#3 script 2004. 01. 7. szerda 20:59
nagyon jo, az egesz sorozat, a kolektiv kinzasok nagyon jora sikeredtek (nem csak ennel) csak igy tovabb
#2 okostóni 2004. 01. 7. szerda 10:22
Az összevarrást jó lett volna kirészletezni (hátha majd másnál) és több mgalázó rész sem ártana.
De csak így tovább, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2004. 01. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?