A+ A-

Délutáni masszázs

Elegem volt a napból. Az éjszaka alig aludtam, bolondos álmok űzték el nyugalmam, és reggelre egy halom zűrös ügyet találtam az asztalomon. Nyugalomra, csendre és békére vágytam. Szerettem volna, ha valaki kimasszírozza testemből a feszültséget. A liftbe szállva lehunytam szemem és elképzeltem, ahogy meztelenül fekszem egy masszázságyon, halk zene simogatja fülem, és az illóolajos mécses kényezteti orrom, miközben egy erős kéz átgyúrja testem. Mélyet sóhajtottam és kissé csalódottan tértem vissza a valóságba, mikor megállt a lift a földszinten. Sóvárogva az imént elképzelt jelenet után, eszembe jutott Patrik, akivel tavaly nyáron egy három napos buli alkalmával ismerkedtem meg, és második éjszaka olyan csodálatos kényeztetésben részesítette testemet, mint azóta senki.
A mobilom után kezdtem kutatni a táskámban, ami nem is volt könnyű dolog. Miután megtaláltam a régen keresett körömlakkomat és a naptejemet, már tudtam, hogy igaz a kissé ironikus mondás: egy nő a táskájában hordja az életét. Kiérve a légkondicionálástól kellemesen hűvös épületből, megcsapott a júliusi délután forró levegője. Mélyeket lélegeztem, és újra könyékig merültem a táskámban, ezúttal sikerrel. Megleltem a telefonomat és kikerestem Patrik számát. Három csengetés után fel is vette: melegbarna hangja jólesően megborzongatott. Kétperc udvariaskodás után rákérdezett miben segíthet. Előadtam elképzeléseimet, minek hallatára megélénkült eddig sem apatikus hangja. Megbeszéltünk egy koraesti találkozót a lakásomon és egy kis kétértelmű szócsata után bontottuk a vonalat. Hazaérve összedobtam egy hatalmas bögre málnaturimxot és teleengedtem a kádat forró vízzel. Ledobáltam ruháimat és belemerültem a vízbe. Lehunyt szemmel élveztem a bőrömet simogató forróságot, és lassan belesüppedtem a jótékony sötétségbe.
Arra ébredtem, hogy valaki az ajtócsengőmre telepedett. Az ijedtségtől mélyet akartam szippantani a levegőből, de az időközben langyos-hidegre hűlt fürdővízből sikerült egy jó nagy adagot letüdőznöm. Egy fuldokló hörgésével léptem ki a kádból és tekertem magam köré fürdőlepedőmet. A bejárati ajtóhoz érve kikémleltem az éppen erre a célra feltalált nyíláson, hogy lecsekkoljam, valóban az áll az ajtó másik oldalán, akit várok. Ő állt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 12. 9. hétfő 13:29
Tetszik
#3 bikmakk 2011. 09. 20. kedd 15:19
Nem kelemes, hanem eszméletlenül jó!10! Lassan, finoman, érzékien halad előre....
#2 muvészúr 2004. 01. 8. csütörtök 09:25
Kellemes!
#1 Törté-Net 2004. 01. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?