A+ A-

Gimis story 2. rész - Válasz nélkül

Másnap büszkén, mondhatnám álló szerszámmal mentem a suliba, és vártam a találkozót a lányokkal. Nem futottunk össze a nagyszünetig.
- Sziasztok! Hogy vagytok? - és jött a válasz, ami nem egészen az volt, amire számítottam.
- Szia! Kösz, szarul! Töri dogánk lesz, és semmit nem tudunk.
Vártam volna valami, "még mindig bizsergek..., vagy mikor jössz fel megint..." jellegű reakciót, de semmi hasonló nem hangzott el. Most mit lehet erre mondani? Én voltam az éretlen, ha beszélhetünk róla, azt nem nekem kell kezdeményeznem. Próbáltam valami elkeseredett kísérletet tenni arra, hogy gyorsan vegyük át a tananyagot, vagy ilyesmi, de fakó közöny fogadta az ötletem. Juli és Évi is annyira enervált volt, hogy szinte kezdtem kételkedni az eseményekben. Lehetséges, hogy én ezzel a két lánnyal keféltem át a péntek délutánt? Lehetséges, hogy már hétfőn szóba sem kerül ez? Arra gondoltam, hogy a kaland csak nekem volt ilyen különleges. Nekik, ez az eksön annyi volt, mint nekem egy kakaós csiga a büfében. Kétségeimet egy távoli haverom is tovább erősítette. Csak neki mertem elmondani kalandomat, de ő nem nagyon hitte el.
- Figyelj! Ne kábíts már! Ilyen csak a mesében van. Persze, első alkalom, és egyszerre kettővel! Hagyjál már! - mondta, és be kellett látnom, hogy fordítva én sem hittem volna neki. Persze másnap is, és harmadnap is kerestem a lehetőséget, hogy összefussak a lányokkal. A laza csevegésben egyre jobb lettem, sokszor csak a csöngetés vetett véget egy-egy témának. De én nem ezt akartam gyakorolni. Mivel úgy éreztem, hogy magom gyümölcse most már nem mehet veszendőbe, így megtartóztattam magam. Harmadnap este nap már nem bírtam ki. Gondolom kitalálható, hogy a két csajszira gondoltam végig, és egy másfél méteres lövéssel adóztam a hétfő délutáni események emlékének.
Remélem, a nagyra becsült olvasó kitalálta, hogy nem meséltem volna el, az eddigieket, ha velem történtek nem tartogatnának még, további kalandos részeket. Ez a kaland pénteken jött el. A szokásos nagyszüneti "randink" után, Júlia már visszament a terembe. Éva is elindult, de megtorpant és visszalépett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 04. 12. vasárnap 06:27
Nagyon jó!
#8 A57L 2013. 11. 16. szombat 05:11
Egész jó.
#7 Tábornok 2009. 11. 23. hétfő 06:40
Nagyon joó!
#6 mikkmakk 2004. 02. 20. péntek 14:14
nem rossz, de nem emléxem hogy a gimiben ennyit qrtam volna seggbe csajokat :D
viszont több cumiztatás volt :D
#5 Lofty 2004. 01. 18. vasárnap 03:43
Targi, nekem nagyon bejön :))
Folytasd! Tök jól/jó stílusban írsz! Grat!
#4 én 2004. 01. 11. vasárnap 23:17
Különben szerintem megérné folytatni.
Biztatásul adok egy 10-est!
#3 én 2004. 01. 11. vasárnap 01:22
Azt nem értem, hogy a péntek délutánt kefélted át, de a történetet úgy folytatod, hogy MÁSNAP. Itt szombaton is van suli????
#2 Csillagszemű 2004. 01. 10. szombat 10:37
Folytassam?
#1 Törté-Net 2004. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?