A+ A-

Maszti Dórival

Az első leszbikus élményem 17 évesen ért, a középiskolában. Az egész egy iskolai kiránduláson kezdődött. Három napra mentünk, egy vidéki táborba. Faházban kaptunk szállást, amelyben csak hálószobák voltak, wc, mosdó egy központi helyen. A hálószobák kétágyasak voltak, nagyon takarosak, az ágyak külön a fal mellett, középen egy kis éjjeliszekrénnyel. Nem volt nagy, de hát két embernek éppen elég volt, hogy aludjon benne. A szobák elosztásánál természetesen szigorúan fiús és lányos szobák alakultak ki. Mi a barátnőmmel egy szobába kerültünk, az osztályban már előre mindenki eldöntötte, hogy kivel akar aludni.
Már az első nap jól megmászattak bennünket, elég korán érkeztünk, úgyhogy belefért egy túra. Jól elfáradva értünk a táborba, útközben vacsoráztunk, úgyhogy csak fürdeni kellett, azután beeshettünk az ágyba. A zuhanyban nagyon jól esett a forró vizet engedni magamra. Egy idő után teljesen elmúlt a fáradtságom. A zuhanyállások között nem folt fal, egyre izgatóbb volt a tíz lány látványa, ahogy mindenki együtt zuhanyozik. Ritkán gondolkodtam ilyesmin, de érdekes volt a sok punci és mell forgataga. A barátnőm pont velem szemben zuhanyozott, teljesen elképedtem, amikor megláttam, hogy csupaszra van borotválva a puncija. Én is fazonra igazítom ugyan, de ez meglepett. A csajok nem vették észre, hogy bámulom őket, jókat nevettünk., a fáradtságom teljesen elszállt. Vidáman mentünk lefeküdni, kiki a maga ágyába. Még dumáltunk egy kicsit Nórival, - így hívják, - megdicsértem a macis pizsijét. Lassan elaludtunk.
Éjjel felébredtem valamire. Nem tudom mire, csak hallottam, hogy Dóri megmozdul a takaró alatt. Próbáltam mozdulatlan maradni, nem akartam, hogy felébredjen. Nem tudtam visszaaludni, eszembe jutott a zuhany. Végülis magam is meglepődtem azon, hogy mennyire felizgatott a látvány. Akkor utána azért hamar elaludtunk, de az éjszaka közepén éreztem, hogy kezdek benedvesedni. Dóri megint mocorgott a takaró alatt, kezdtem felidézni, hogy milyen szép teste is van.. A félhomályban próbáltam kivenni a vonalait, de az oldalán feküdt. Mintegy kívánságomra egyszer csak hanyatt fordult. Láttam szinte asszonyos melleit, eszembe jutott a kopasz puncija. Ismét mocorgás, mintha Dóri takarója megmozdult volna. Én lassan benyúltam a puncimba, a legjobban azt szeretem, hogy megfeszítem előröl, akkor a csiklóm szinte kiugrik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:08
Kár hogy rövid.
#2 Lúzer 2006. 10. 26. csütörtök 14:52
Jó !!! Folytatása lessssz ??? Várom !
#1 Törté-Net 2006. 10. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?