Vibrátorok

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 4.45 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2004. január 1.
Hossz: 3 620 karakter
Elolvasva: 16 366 alkalommal
Forrás: HölgyFórum
Az erotikus játékszerek közül a legtöbben és leggyakrabban a vibrátort használják. Egyre növekvő számú hölgy vallja: partner hiányában, vagy a hagyományos szeretkezés kiegészítőjeként egyáltalán nem szégyen igénybe venni ezt az intim eszközt. A vásárlás azonban kissé komplikáltabb, mint gondolnánk, ugyanis a számtalan fajtából nem könnyű kiválasztani a személyes igényeinknek legmegfelelőbbet. Ebben szeretnék most segíteni.

Vibrátor kapható mindenféle méretben, színben, különböző anyagokból. A legtöbb, alakját tekintve, férfi nemi szervet formáz, de ez sem aranyszabály: sok új modell még csak nem is emlékeztet a falloszra. Egy dologban azonban valamennyi vibrátor megegyezik: lüktetésre tervezték őket. A méretbeli és funkcionális különbségekből adódóan, egyáltalán nem mindegy, milyet vásárolunk. A választásnál figyelembe kell venni egyéni fizikai adottságainkat, valamint szexuális igényeinket.

Rakéta vibrátorok Ezek a hagyományos vibrátorok általában műanyagból készülnek. Külső és vaginális használatra egyaránt alkalmasak.

Realisztikus vibrátorok Egészen élethűek, úgy festenek akár az? igazi" – egyik-másik herékkel, erekkel stb. Elemmel működnek, méretben az egészen aprótól a groteszk nagyságúig kaphatók.

Klitorális vibrátorok Minden vibrátor alkalmas a klitorisz izgatására, ezeket a példányokat azonban kifejezetten erre tervezték. Kizárólag külsődlegesen használjuk őket! A leghétköznapibb változatuk apró, tojásdad alakú, az ínyencek azonban válogathatnak a macskát, rúzst, delfint és emberi nyelvet formáló variációk közül is. Bármelyik? dizájnt" válasszuk is, alaphasználatuk megegyezik. Klitoriszunkra fókuszálva az eszközt, váltogathatjuk a vibráció sebességét és intenzitását. Egy szabály: soha ne próbáljuk ezt a fajta vibrátort végbelünkbe felhelyezni. A kórházak személyzete számos ilyen mulatságos esetről tud beszámolni, de valószínűleg senki sem kíván a szórakoztató helyzet alanya lenni.

Rögzíthető vibrátorok Ezek az ún.? handfree" vibrátorok, melyek előnye, hogy nem kell folyamatosan tartani őket. Szíjjal rögzíthetők, és szintén a klitorisz stimulálására tervezték őket. Az apró műanyag tok, mely különböző állatfigurákat formáz, miniatűr motort rejt magában. Rögzíthető mivoltuknál és erős motoruknál fogva, ezek a kis szerszámok extra intenzív vibrációra képesek – olyannyira, hogy sok nő ezt már túlságosan intenzívnek érzi. Ha különlegesen mély, intenzív stimulálásra vágyunk, az ideális megoldást az ún. pillangó vibrátorok jelentik. Bugyinkba rejtve, akár házon kívül is lehet orgazmusunk – ügyeljünk rá azonban, hogy jellegzetes berregő hangot ad ki magából, s még feltűnést keltünk a buszon. A rögzíthető vibrátorok további előnye, hogy aktus közben is viselhetjük, s az extra klitorális stimulációnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a kielégülés nem marad el.

Elektromos vibrátorok Az elektromos vibrátorok hihetetlenül erős genitális izgatásra képesek. Ebben a kategóriában a leghatásosabb példány a Hitachi Mágikus Pálca: nagy, erőteljes, akár testmasszázsra is alkalmas. Hálózati áramról működik. Számos kiegészítő kelléket is vásárolhatunk hozzá: G-pont vesszőt, puha gumigyűrűket, gumókat stb. Érdeklődjünk a szaküzletben. Az elektromos vibrátorok rendszerint nem olcsóak, viszont biztosak lehetünk benne, hogy megérik az árukat. Akár több partnert is elhasználhatunk, vibrátorunk még mindig hűséges marad hozzánk.

G-pont vibrátorok Hosszúak és karcsúak, elhajló véggel, hogy elérhessék azt a mágikus pontot, amit sokszor évekig hiába keresgélünk. Férfiak is használhatják – csodákat művel a prosztatával!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.45 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2022. szeptember 30. 09:55
#11
A csajomnak vezetéknélküli távirányítós gésagolyót vettünk, Néha felrakja ha sétálni megyünk és nálam van a távirányító.
1
a
angel234
2022. január 5. 03:15
#10
Egy kis felvilágosítás,akinek kell.
1
én55
2021. augusztus 4. 12:15
#9
Ez nem csak a nőknek szól.
1
Andreas6
2021. május 3. 08:04
#8
Érdekes leírás.
1
zsuzsika
2014. október 30. 20:31
#6
Nagyon gyenge.
1
tutajos46
2014. február 4. 06:29
#5
tanulhatnak belőle a csajok.
1
Shavo
2011. október 17. 13:49
#4
Elmegy.
1
Auróra néni
2006. május 18. 21:30
#3
Ezt is tanulni kell, mint minden mást...
1
Nihil
2004. november 30. 23:55
#2
móka
1
T
Törté-Net
2004. január 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1