A+ A-

Nekem is volt!

Nézegettem a történeteket, és megakadt a szemem a Glory Hole szónál.
Bekattant az ismerős honlapcím, és a pinceklub a nyugati mögött. Magam is jártam ott párszor. Először véletlenül. Pár ember lézengett a videó kabinok között, fojtott, erotikus légkör, szolid világítás miegyebek. A kabinok falán lyukak. Amin át lehet kukucskálni a szomszédba. Magam is megtettem. Középen dupla összenyitott kabinok, lécráccsal elválasztva. Benézek, s lábam is földbe gyökerezik, egy pár van benn, épp öltöznek. Hát nincs szerencsém, de amit lehet, megnézek. Amint a kevés fényben látok, középkorú átlagos testalkatúak. A hölgy kissé telt, pont a zsánerem, ép szexis bugyiját húzza sajna éppen fel, de popsija aranyos, arányos félgömbjeit még megcsodálhatom. Szó nélkül öltöznek, jelenlétemről tudomást sem véve. Sajnos hamar vége a sownak.
Kimennek, én utánuk. Most már tüzetesebben megnézem magamnak őket.
Jól saccoltam, 30-as éveik vége felé, esetleg 40-es éveik elején járnak. Sötét ruha van rajtuk, a hölgy szemüveget visel, határozottan jól áll neki. Egymást átkarolva mennek, a bár felé. Mozgásuk harmónikusan összehangolt, s látszik, hogy nagyon szeretik egymást. Leülnek internetezni, a hölgy simogatja az úr hátát. Mozdulataiban annyi a gyöngédség, hogy szinte sugárzik az egymás iránt érzett szeretet. Kis idő múlva távoznak.
Én még megnézem a programot, pénteken francia óra, no ott a helyem.
Péntek este:
Szolid számú közönség, leginkább férfiak, akik saját nemüket szeretik.
No ne csüggedjünk, várjunk. Az idő haladtéval, gyűlik a közönség is.
Fáradt vagyok, sokat dolgoztam, lassan készülök haza.
A kijáratnál szembe találkozom a kedves párral, amint jönnek be. Ennyire gyorsan sem változtattam még elhatározásomon, azonnal visszafordulok.
Figyelem amint a bárhoz mennek, isznak valamit, végig sétálnak a kabinok között. Néhányan követik őket, de semmiről nem vesznek tudomást, csak egymással foglalkoznak. Egy puszi, csók, simogatás, jelzi, hogy egymáshoz tartoznak. Amint ürül a dupla kabin, belépnek. Pillanatok alatt a szomszédos kabinok is megtelnek, kattannak a reteszek. Hoppon maradok, hát ilyen az én szerencsém. Sétálok körbe, és észreveszem, hogy a szemben lévő kabin ajtaján kis lyuk van. Rátapadok, de sajna nem sokat látok, egy férfi letolt nadrágban takarja a lényeget. Mozgást, egy-két testrészt látok, de semmi több.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 12. 29. vasárnap 03:51
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 12. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?