A+ A-

Erdei kaland

1999-ben szokásos kirándulásunkat terveztük a Bükkbe. Mivel csak hárman voltunk a családban, és én nem a legmegfelelőbb társaság voltam anyuéknak, ezért meghívtuk magunkkal apu egyik munkatársát és családját. Őket már régóta ismertük, mert gyakran összejöttünk ünnepeken, és egymás szülinapját is rendszeresen megtartottuk. Apu munkatársa kb. 40 éves lehetett és volt neki egy 15 éves lánya, aki hát meg kell, hogy mondjam, nem hagyta hidegen a férfiakat. Mindennemű kamaszproblémánkat kibeszéltük egymással.
Szó, ami szó nekem szinte testvérem volt. Ha ő pasizott, és én csajoztam segítettünk egymásnak, ha tudtunk. Aztán a mobiloknak köszönhetően már sms-ben is tudtunk tartani a kapcsolatot, ami azt jelentette, hogy naponta akár többször is. Ismertük egymást. Akkoriban ráadásul mindkettőnket feszített a Téma. Nem egyszer váltottunk szaftos sms-eket, de mint potenciális partnerjelölt sosem tekintettünk egymásra. Szerencsésnek mondhattam magam az általam ismert fiúk körében, hiszen nekem volt egy olyan barát barátnőm, aki mindent megosztott velem, és így valamicskét többet tudhattam a nőkről. Nem mondom, hogy sokkal sikeresebb lettem volna a lányok körében, de azért valamilyen szinten mégis.
Péntek este érkeztünk meg Jávorkútra. Gyorsan sátrat vertünk. Csak 3 db kétszemélyes sátrunk volt. Nekünk kettő, nekik egy. Amíg a nővérem velünk járt addig én aludtam vele. Apu munkatársának csak egy volt. Ők ritkán járnak így el, aztán ha mégis akkor nyomorognak egy kicsit. Így elég egyértelmű volt az Apa-Anya, Zoltán bá-Anikó néni, és Lilla meg Én felállás. Gyorsan összecuccoltunk. Nem érezte magát egyikünk se kényelmetlenül, hiszen nem először aludtunk már együtt, mivel szinte mondom, majdnem, hogy tesók vagyunk egymásnak. Egy közeli házban lehetett fürödni. Elmentem lezuhanyozni, de sajnos a víz igen hideg volt. Indultam vissza a sátrunkba, amikor fura hangokra lettem figyelmes apuék sátra felől. Hmm. Mosolyogva gondoltam vissza arra a két üveg borra a vacsoránál. Bezuppantam a sátorba, és elkezdtem átöltözni. Törölköző le, póló le, éppen nyúltam a pizsama alsómért amikor, zipzárbontás. Lili szabályosan beesett mellém. Én, úgy ahogy voltam nem tudom miért lefagytam, kezemben a gatyámmal. Arra számítottam, hogy felnevet, vagy sikít. De nem. Hosszan figyelte növekvő férfiasságom, majd mit sem törődve velem magára kapta a hálóingét, befordult a fal felé és bealudt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 10. 28. hétfő 20:58
Nem rossz
#2 Zoltano 2004. 02. 29. vasárnap 18:27
Na ez az ami nem létezik...

egy szép lány, akit jobban ismersz mint bárkit, és ráadásul nincs is vérségi kötelék köztetek..
.. és ti, idézem:

"mint potenciális partnerjelölt sosem tekintettünk egymásra"

enyhén szólva irreális, hacsak nem azért rakta bele az iró a történetbe, hogy valósághűbbé tegye. Hát sikerült az ellenkezőjét elérnie!

Második nagy hiba, hogy hiányzik a befejezés, így sajnos nem lehet jobb, mint 3-as...
#1 Törté-Net 2003. 12. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?