Olaszország

Szavazás átlaga: 4.56 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2003. december 23.
Hossz: 5 871 karakter
Elolvasva: 5 877 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Itt alszik a vállamon. Nem merek moccanni, nehogy felkeltsem. Nem tudok aludni. Forró az éjszaka.
Egy hete vagyunk itt a tengertől kb. 20 kilométerre egy olasz falucskában. A szél a szárazföld felöl fúj borzasztó meleget.
Egy hete érkeztünk.
18 órai vezetés után hullafáradtan kászálódtam ki a kocsiból. Házigazdáink örömmel fogadtak. Lenyeltem egy üveg
s
alf
ör
alf
t
, gyorsan lemostam az út porát és aludni akartam. Sokat. Ez a drága nem hagyott. Épphogy csak bebújtam az ágyba, mellém bújt és simogatni kezdett. Majd végig csókolta a mellemet hasamat. Nem sokat vacakolt. Bevette a szájába a farkam és szopni kezdett. Addigra, bármilyen fáradt voltam, ágaskodott a férfiasságom. A gyors technikát alkalmazta, nem játszott vele sokat. Éreztem, hogy engem akar megszabadítani az úton felgyülemlett feszültségtől. Szinte pillanatok alatt sikerült.
Utána mellém bújt és szigorúan közölte:
– Most aztán alvás!
Másnap reggel ő ébredt előbb. Ágyba kaptam a kávét. Meg ezernyi csókot. Átkaroltam. Frissnek éreztem magam.
– Maradjunk, azt az estit vissza akarom adni.
Kéjesen nyújtózott el a francia ágyon. Végigcsókoltam teste minden porcikáját. Nyelvem eljátszadozott a bimbóival. Hallottam elfojtott sóhaján, hogy most is jól esik neki a kényeztetés. Lejjebb csúsztam a hasán az öléig és nyelvem elkezdte kalandos útját a csiklóján. Kezem a combját simogatta, majd ujjaim nedves hüvelyét vették célba. Nyelvem játéka és simogatásom elérte célját. Hangos sóhajok szakadtak fel belőle. Miután lecsitult, mellé feküdtem, a karjaim közé vettem és megcsókoltam. Hálás csókot kaptam vissza.
Az első hetet teljes tunyaságban a tengerparton töltöttük. Így is terveztük. Egy hét teljes pihenés. Délelőtt 11 óra tájban érkeztünk a partra minden nap. A helyiek éppen akkor mentek haza ejtőzni a forróság elől. Így miénk volt a part egészen háromig.
A forró homokra csak egyszer sikerült papucs nélkül rálépnem. Egy életre megtanultam a leckét. Mekkorákat kacagott rajtam azokkal a csodálatos kék szemeivel.
A parthoz közel, egészen a hullámtörő sziklákig szinte forró volt a víz. Egymás karjaiban ringatóztunk. Mivel üres volt a part, ez a ringatózás néha igen erotikusra sikeredett. A magunkban gyűjtött szexuális feszültséget késő délután vezettük le. Meg este.
A mai éjszakánk az utolsó itt. Mivel holnap egy hosszabb út vár ránk, és korán kell kelnünk, előbb elköszöntünk a házigazdáinktól. A csomagok már bepakolva, Útra készen.
A fürdőbe ő ment előbb. Nem szoktam zavarni fürdés közben, de most késztetést éreztem, hogy utána lopózzak. A függönyön keresztül látszott, hogy teljesen átadja magát a zubogó víznek. Félre húztam a függönyt és hátulról átkaroltam. Sikkantott egy kicsit ijedtében, aztán hátra nyúlt és magához húzott. Kezem a testén kalandozott. Ajkaim a nyakát csókolták. Nyelvem a fülét csiklandozta.
Megfordult. Csókolóztunk. Simogattam a melleit, ő meg kezébe vette merevedő farkam. Kettőt simított rajta és teljesen harcra kész állapotba hozta. A víz már az én hátamat áztatta. Ő leguggolt és szájába vette a szerszámomat. Az ujjaival a combom belsejét simogatta, majd a heréim kerültek sorra. Ajka a makkommal játszott. Hol bevette és finoman szívogatta, hol pedig csak nyalta körbe-körbe. Ezt néha az őrületig tudta csinálni. Most sem tudom, hogy én húztam-e fel magamhoz, vagy ő hagyta abba, ott csókolóztunk a zuhany alatt. Aztán fordultunk. Én csúsztattam egyre lejjebb a számat a testén. Körbe nyaltam a bimbóit, majd haladtam édes célom felé. Lábait kicsit széjjelebb tette, hogy minél jobban hozzáférhessek az öléhez. Nyelvemmel megkerestem egyre nagyobbodó csiklóját és nagyon finoman érintve nyalni kezdtem. Kezem végig simított a combja belsején. Az ágyéka táján éreztem a lecsordogáló nedvességet. Követve útját, ujjaim a hüvelyénél kötöttek ki. Lassan csúsztattam be ujjaimat. Nyelvem egyre gyorsabb táncot járt a csiklóján, ujjaim belülről simogatták. Kis idő múlva halk sikoly hagyta el ajkait, majd a fejemet felhúzta a szájához.
– Szeretlek! – És csókolt forrón.
Az ágyban csak az előbbiek folytatása következett. Most ő kapott el engem. Amit az előbb a zuhany alatt nem fejezett be, most épp azon ügyködött. Közel sem bánt olyan finoman fütykösömmel mint az előbb. Minél hamarabb akart hozzájutni feltörő nedveimhez. Szájával a makkomra tapadt, fejével és kezével pedig valami pokoli tempót diktált. Mivel elég felajzott állapotban voltam így is, szinte pillanatok alatt a szájába lövelltem. Ordítani szerettem volna, de annyi tartás még maradt bennem, hogy házigazdáinkat ne zavarjam. Így csak a lepedőt markolászva nyüszítettem az élvezettől.
Egymás karjában pihegtünk. Oldalt fordultam és az arcát csókjaimmal borítottam. Merevedésem még nem múlt el. Hanyatt fordítottam és a lába közé csúsztam. Egy pillanat alatt megtalálta farkam a szűk és nedves nyílást. Lassan hatoltam belé. Lassan, de egyre mélyebben. Térdét felhúzta, hogy még mélyebbre hatolhassak. Feltérdeltem, lábait a vállamra raktam és ütemesen elkezdtem benne mozogni. Ilyen pozícióban nagyon mélyek tudnak lenni a döfések. Belekarmolt a combomba. Halkan, szinte nyüszítve sikoltozott az élvezettől. Gyorsítottam. És még. Forró hüvelye lüktetett. Én sem bírtam tovább. Csak fröcsköltem és fröcsköltem belé.
Mindketten aléltan feküdtünk egymás mellett. Aztán ő idebújt a vállamra, belecsókolt a nyakamba, mondott egy jóéjszakát és most itt fekszik a vállamon. És én nem merek moccanni, nehogy fölébredjen ez a drága lány. Őrzöm az álmát...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.56 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. február 14. 15:40
#19
Egéaszen jó írás lett.
1
a
angel234
2022. szeptember 30. 04:17
#18
Jó történet.7P
1
feherkalman1
2022. szeptember 29. 15:11
#17
Nagyon tetszik, csak kicsit több izgalmat.
1
én55
2021. augusztus 1. 13:32
#16
Szép történet 8 pont.
1
Andreas6
2020. március 31. 08:43
#15
Szerintem nagyon jó írás, szívesen lettem volna a helyedben.
1
z
zoltan611230
2019. június 13. 06:24
#14
Elmegy.
1
t
t.555
2017. október 18. 00:08
#13
Lehetne jobb is!
1
deajk2008
2016. október 29. 10:01
#12
nem is annyira rossz... folytasd
1
barbi81
2016. július 11. 20:32
#11
Egész jó
1
vakon53
2016. április 25. 18:31
#9
E írás olvasásaközben a feleségemmel franciásztunk!
1
p
papi
2015. december 10. 08:54
#8
Egész jó
1
zsuzsika
2014. október 30. 20:19
#7
Nem rossz.
1
a
A57L
2014. február 9. 07:18
#6
Egész jó.
1
tutajos46
2013. december 29. 06:43
#5
Jó.
1
KÁZMÉR
2008. január 24. 18:19
#4
NAGYON JÓ A TÖRTÉNET MÉG KI IS VERTEM KÖZBE
1
tyrant
2003. december 26. 21:50
#3
Szaggatva,törve,"ív" nélkül-szerinted?
1
Duplacsók
2003. december 23. 19:29
#2
T. Mindenki és T. Szerző!

Ki ez "a drága lány"? Sokkal érdekesebb lehetett volna a történet, ha valami különleges háttere van a csajszi "beszerzésének"! Így akár a saját nejed is lehetne, ami mán is nem annyira izgi. Ésmégaztán: ha nincs ez a tengerparty feeling, ami az egyik erénye azzé a storynak, szova ezzen kivűl szokvány esetnek (= keffentéseknek) is mondhatnók. Szerintem nem is annyira a hogyan, inkább a kivel, mikor és a hol teszi érdekessé az eseményeket. Nálad se a kivel, se a mikor(= mé pont akkor) nem igazán domborodik. Teszem azt, a szomszéd 19éves lányával megszökve, amikor az asszony, (barétné, mennyasszon, szerető...stb) is pont olaszban van üzleti úton...! +4-5 mondat, és már lerágom a körmöm. De így csak annyit mondhattam, hogy Humm, Ki ez "a drága lány"? Sokkal érde.....

Üdv.: A Duplacsók
1
T
Törté-Net
2003. december 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1