A+ A-

Judit 2. rész - Szívre szív

Fordítás
Tényleg szerettem Juditot. Mit szerettem, rajongtam érte! Csodálatos nővér volt és tudtam, hogy ő is szeret. Nem került nagy erőfeszítésembe, hogy éreztessem vele, mennyire bajnok nálam. Elfogult voltam vele szemben. Néha akkor is megvédtem őt, ha anyánk nekem adott igazat. Ha a barátaim húzták valamivel, legszívesebben futni hagytam volna őt. Szerettem volna, ha megértik, hogy ő nem csak egy csaj, hanem az én nővérem, és nem hagyom bántani.
Judit a történtek után egy kissé bizonytalanná vált, de jó természete volt, lassan kiengesztelődött. Először fölényes volt velem szemben, de aztán egyre többet beszélgettünk, először semmiségekről, később a lányok, fiúk kapcsolatáról is. Érezhetően megváltozott a viszony köztünk. Valahogy "valóságosabbá" vált, már soha nem kezdtük újra a "testvérháborút".
Persze a szokásaim nem nagyon változtak. Ha tehettem, a szoknyája alá, vagy a blúzába lestem, hallgatóztam a fürdőszoba ajtó előtt, de már sokkal közelebbi haverságban voltunk. Igazán szeretett, így könnyebben elviselte egyre tolakodóbb viselkedésem, és egyre jobban kellett tettetnie a sértődöttséget trükkjeim miatt. Kezdtem beleszokni a helyzetbe, és míg korábban pirulós voltam, most egyre bátrabban és kajánabbul éreztettem vele, ha felizgultam, ha dudorodott a nadrágom.
Egy délután, mikor egyedül voltunk otthon, azt kérdezte, "Beszélhetnénk bizalmasan egymással?" Vigyorogva fixíroztam a melleit, és így szóltam, "Szóval bizalmaskodni szeretnél? Részemről OK. Nálad, vagy nálam?"
"Na ne hülyéskedj, komolyan kérdeztem, úgyhogy pucold ki a mocskos fantáziád."
Lehuppantam a nappali ülőgarnitúrájára, és sietve mondtam neki, "OK, OK, nővérkém. Ülj le és mondd, mi bánt! Valami gáz van? Fiúk? Persze, fogadni mernék, hogy fiú van a dologban... Ugye?" Különös figyelmet szentelt inge egyik gombjának és kerülte a tekintetem, úgy látszik, tényleg komoly zavarban volt.
"Hát... iiiigen... kellene egy... szóval... tehát kérdezni akarok tőled valamit a fiúkról, OK?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (133 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:17
Nem rossz.
#11 papi 2013. 09. 1. vasárnap 10:50
Ez is tetszik
#10 tiborg 2012. 05. 8. kedd 07:50
A forum szabad.Nincs vita.Viszont a tortenet nagyon jo,elet van benne. En is voltam (ezer eve) tinedzser...
#9 Törté-Net 2009. 09. 22. kedd 13:32
Jani, a vélemény szabad, miért ne írhatná le bárki?
#8 jani 2009. 09. 22. kedd 13:09
Te Caligula , szakértőkém máshol már nem kapsz fórumot , vagy nem értem miért itt értekezel.
#7 Caligula 2009. 08. 21. péntek 09:50
A hozzászólások olvasása valóban "szórakoztatóbb",mint történetek többsége(bár inkább tanulságos).El kell keserítselek.Amit itt tapasztalsz az nem is a legrosszabb.Gondolj bele,amiket olvashatsz az attól a rétegtől származik,akiknek van internetje vagy olyan helyen dolgozik,ahol hozzáfér.Ez pedig nem a népesség legalacsonyabb szintjén él.(Persze nem azt mondom,hogy az anyagi szint feltétlenül párhuzamos a szellemi-műveltségi szinttel,de azért...nos tudnék mesélni az igazi mélységekről,de az meghaladja az itteni kereteket.)Azon is meglepődnél,hogy hányan látogatják ezt és a hasonló oldalakat(ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez baj! - amúgy se szeri-se száma,azon helyeknek,ahol,teljesen más témákban olvashatsz "hozzászólásokat" és a szint hasonló).No nem akarom szaporítani a szót:Nem is olyan "apró ez a szegmens" - úgy tűnik itt tartunk,bizony ez közel van az átlaghoz. Több éve foglalkozom a témával - nem amatőrként - de sajnos a tendencia nem emelkedést mutat,sőt épp'az ellenkezője!
#6 pisti47 2009. 08. 21. péntek 05:50
Lassanként majdnem annyit szórakozom a hozzászólásokon, mint a soros történeteken. Ez lenne Magyarország? Tudom, hogy nem, ez csak egy apró "szegmens".
#5 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 02:09
édi
#4 tyrant 2003. 12. 26. péntek 22:02
Bocs, de én a 3.fejezetbe olvastam bele , az is a korlát alsó szegmense.Csatlakozom "hm"-hez, ez mi?
#3 Gabo 2003. 12. 22. hétfő 15:30
Nem rossz.... de hol az előző történet és mikor jön a folytatás?
#2 hm 2003. 12. 21. vasárnap 17:29
Ez mi? Ebbe semmi nincs! Be lehetne rakni nyugodtan a bucimaciba is
#1 Törté-Net 2003. 12. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?