A+ A-

Határőr leány...

Nemrég történt meg velem a következő, hihetetlen eset. Eddig azt hittem ilyen csak a szexfilmekben van, csakis azért, hogy legyen valami kis történet a dugások előtt. Egyik hétvégén egyedül maradtam otthon, a barátaimmal sörözgetést és valami nívósabb helyet terveztünk péntek estére. Az este beállta előtt még kiutaztam Szlovákiába megtankolni a kocsit. A határon közepes méretű sor állt a kilépő oldalon, a határőr lányka pedig előre haladva ellenőrizgette az útleveleket. Felém közeledett és szinte éreztem, hogy akar valamit, volt benne egy különleges kisugárzás, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, gondolván ő is csak egy nő a sok között. Elkérte az útlevelemet, megnézte és azt mondta be kell vinnie ellenőrizni. Miért kérdésemre, egyszerű rutinvizsgálat volt a válasz..
Elment közben elnéztem kerek fenekét. Az a típus volt, akinek a lábai vékonyak a dereka vékony, de a csípője széles és a feneke húsos nagy és gömbölyű. Visszajött és teljes kimértséggel megköszönte és elköszönt. Érdekes, gondoltam, aztán tovább araszoltam a sorban. Néztem kiét viszi még be a kis kabinba, de mindenkiét visszaadta a kocsinál. Belelapoztam az útlevelembe csak úgy, egy cédula esett ki belőle, rajta egy telefonszám és az "hét után hívhatsz! Angi." Hirtelen melegség öntött el, ledöbbentem. Ez a határőr csaj kefélni akar velem, de vajon miért? Egész este ezen morfondíroztam, a barátaim gyakran rám szóltak, hogy ne bambuljak, szerelmes vagyok? Másnap felhívtam, nem örült, de aztán kiderült, hogy mégis, csak csalódott volt.
Megbeszéltünk egy találka helyet, találkoztunk vittem neki egy szál virágot, iszonyat vagány szerkóba jött, kidagadtak a mellei, kerekedett a feneke, a nadrág mélyen a puncijába hasított. Nem sokat gatyáztam vele, bemelegítésként hevesen csókolóztunk a kocsiban, majd haza hajtottam. Kis csevegés, két pohár pezsgő és eszeveszetten téptem róla le a ruhát. Arra gondoltam, hogy az egész este a miénk és nem fogom elsietni a dolgokat. Hatalmas lógó mellei voltak, a hasán pedig finom háj, sejtettem, hogy a puncija nagyon puha és nagyon húsos lesz. Amint a bugyijába nyúltam és megéreztem a nedvét, akár a Kis Balaton úsztatta el a tenyerem. Hirtelen felugrott és elkezdte kicsomagolni a farkamat. Persze már úgy nyomta a nadrágom, hogy fájt minden. Hanyatt dőltem és hagytam mindent.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 15:07
Nem rossz.
#6 zsuzsika 2014. 07. 1. kedd 14:12
Gyenge.
#5 papi 2013. 09. 7. szombat 07:59
Egész jó
#4 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:29
Nem rossz.
#3 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:43
Űha eléggé bevadulnak nyes
#2 muvészúr 2003. 12. 19. péntek 08:53
Valahol már olvastam.
#1 Törté-Net 2003. 12. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?