A+ A-

Titokzatos vágyak 1. rész

Már hónapok óta néztem a műsorát, egyetlen nap se szalasztottam el még az ismétlődő műsor felvezetőből sem. Mindenem volt ez a nő. A széles mosolya, a vörösre rúzsozott ajkai, fehéren csillogó fogsora. Általában konzervatív ruhában vezette a talk-show-it, de merészen elődomborodó melleit semmi sem tudta elrejteni. Fantáziám végeláthatatlan variációkban szabadította ki börtönéből e két sejtelmesen, önálló életet élő, lágy körtéket. De nem érhettem be ennyivel, tudtam, hogy egyszer valóra kell váltanom álmaimat, ha az életemet is kell érte adnom, egyszer minden porcikájában meg kell ízlelnem őt. Egy-egy adás között volt időm mindent aprólékosan kitervelni. Pénzt és energiát nem kíméltem, mindenre el voltam szánva. Először a lakcímét kellett megtudnom. Ez több napomba tellett, ott ácsorogtam a tévécsatorna épülete előtt, és vártam, hogy felbukkanjon. Harmadik nap kora reggel meg is jelent, egy vörös sportkocsiból szállt ki. Egész nap vártam, és lestem, mikor jön ki. Több adást is felvehettek, mert csak késő este lépett ki az épület kapuján. A sötétség a kezemre játszott - könnyedén, észrevétlen követtem kocsiját, egészen a háza kapujáig. Sokáig elidőztem az utcájában, figyeltem, ahogy felgyulladnak, majd lehunynak a lámpák a házában.
Most már hozzáfoghattam az előkészületekhez. Gyerekjáték volt megszerezni a szükséges kellékeket: 3 kémkamera, maszk, kötél.
Többször elsétáltam az utcájában, kifigyeltem szokásait, lassan a teljes életritmusát ismertem. Reggelente 7-kor kell, fél nyolckor futás a kutyájával az erdőben. 8-kor zuhany és reggeli, majd általában elmegy egész napra. Nagy segítséget jelentett, hogy észrevettem, futáskor a kulcscsomóját elrejti az egyik virág kaspóba, hogy ne csörögjön a zsebében. A kémkamerákkal felszerelve egy ilyen futás alkalmával, behatoltam a házba. Hamar megtaláltam a stratégiai pontokat, felszereltem egy-egy kamerát a hálószobába, a fürdőszobába és a nappaliba. A fél óra pont elég volt minderre, gyorsan elhagytam a házat, még mielőtt felbukkant volna a futásból. Ezután nagyon izgalmas hetek következtek. Mindennap, munka után azzal töltöttem az időmet, hogy végignéztem a kamerák felvételeit, és összeszerkesztettem az izgalmas részeket. Voltak unalmas napok, sőt hetek is. Annál nagyobb öröm volt, egy-egy zaftos rész.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:56
Egész jó.
#1 Törté-Net 2003. 12. 13. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?