A+ A-

Csak a szexról szólt...

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Alig tudtunk valamit a másikról. Mivel csak a szexről szólt a kapcsolatunk, nem beszéltünk róla senkinek. Mindkettőnknek meg volt a saját privát élete, és a másiknak ebbe nem volt belelátása.
Péntek volt, és mindketten buliba voltunk hivatalosak - bár ezt akkor még nem tudtuk. Őt a barátai hívták, engem egy kedves ismerősöm. Egész délelőtt be voltam zsongva, alig vártam egyrészt, hogy láthassam, aki a buliba hívott, annyi megbeszélnivalónk volt, másrészt pedig sok jót hallottam a társaságról, meg akartam végre ismerni őket. Hamarabb leléptem a munkahelyemről. Hazamentem, forró vizet engedtem a kádba, melybe illóolajat csöppentettem. Beraktam a kedvenc CD-met, gyertyát gyújtottam, besötétítettem és elmerültem az illatos vízben. Miután teljesen ellazultam (és már a víz is kezdett kihűli), kikászálódtam a kádból és belebújtam a fürdőköpenyembe. Beszárítottam a hajamat, és elővettem a szekrényből egyik vadító ruhámat. Felöltöztem, diszkréten kisminkeltem magam. Ránéztem az órára: ideje volna indulni. Míg megérkezett a taxi, még ettem pár falatot, majd 9 óra körül érkeztem a buliba.
Már mikor beléptem a lakásba, éreztem, hogy milyen jó hangulat uralkodik, nem fogok csalódni: kellemes éjszakának nézek elébe. Halkan szólt a zene, még néhány gyertya is égett. A földön ülve beszélgettek. Én is közéjük telepedtem és bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Tudtam, hogy még várunk valakit, ugyanis ismerősöm említette, hogy jön egy pasi, akinek be akar mutatni. Megijedtem, mikor ebbe a békés nyugalomba hirtelen belehasított a csengőszó. Mikor pedig megláttam, hogy ki áll az ajtóban és összevillant a tekintetünk, megborzongtam. Te voltál. Szinte mindenkit ismertél már, úgyhogy a házigazda hozzám vezetett és bemutatott. Alig mertem megfogni a kezed, hisz tudom, milyen hatással vagy rám, de ezt nem mutathattam ki. Rajtad is láttam a meglepetést. Visszaültem a szőnyegre, te pedig mellém telepedtél. Igyekeztünk fesztelenül társalogni, miközben alig vártuk, hogy végre leléphessünk és kettesben maradhassunk. Persze igyekeztünk mindketten úgy helyezkedni, hogy legalább a lábunk vagy a felkarunk összeérjen. Diszkréten simogattad a karom. Úgy, hogy senki nem láthatta, de tisztában voltam vele, hogy mit jelent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 03. 5. szerda 05:03
Nem rossz
#2 v-ir-a 2013. 06. 3. hétfő 23:52
nagyon lendületes írás, tele szenvedéllyel....
#1 Törté-Net 2003. 12. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?