A+ A-

Találkozás

Izgatott volt. " Mikor jön már?"-gondolta. Nagyon türelmetlen volt. Legalább három napja nem látta, ezalatt csak telefonon és sms-ben érintkeztek. Ez pedig kevés volt mindkettőjüknek. Bár az sms-ekből olyan szenvedély áradt, hogy a mobil képernyője majd kiégett, ez csak arra volt jó, hogy méginkább kiéhezetten várják ezt a pillanatot.
Csöngettek. Megjött!
Rohant, szinte repült az ajtóhoz és kitárta, hogy lássa végre.
A fiú a küszöbön láthatóan hasonló állapotban volt, mint ő. A szemekből áradó tűz szinte felperzselt körülöttük mindent. Azt még észlelte, hogy a fiú kezében virág van de azt már nem látta milyen, mert egyszercsak egy kar ragadta meg derekát, és a fiú magához rántotta. Nem kellett sokat küzdenie. A virág repült. A két test olyan erővel szorult össze, hogy kipréselték a levegőt egymásból. A két kiéhezett száj egymásra talált. Olyan szenvedéllyel csókolták egymást, hogy fogaik összekoccantak, de talán észre sem vették. A fiú lábával berúgta az ajtót maga mögött. Ettől a mozgástól tántorogni kezdtek, egész a konyhapultig, egy pillanatra sem hagyva abba a csókokat és egymás ölelését, simogatását. A fiú nekiszorította a lányt a pultnak, itt egy pillanatra szétváltak, és a két szempár összekapcsolódott. Szemeikben tűz villant, az ajkuk égett és égetett, de ez nem elemésztő lángolás volt, hanem éltető, vágykeltő , vagy inkább csak fokozó, hiszen kelteni nem kellett semmit. A harapások sem voltak ártalmasak, hiszen az esetleges kis fájdalmak csak arra voltak jók, hogy fokozzák a gyönyört, mindkettőjükét.
A fiú nyelve ezután a lány nyakán kezdett cirkálni, kéjes sóhajokat váltva ki ezzel a lányból.
Mikor a nyelv beletalált a fülbe, a lány úgy érezte mintha áramot vezettek volna bele, testén ősi eredetű borzongás futott át, és a maradék önkontrollját is elvesztette. Keze a fiú nadrágján kezdett matatni, és azonnal sikerült kiszabadítani, amit keresett. Nem törődve a fiú -nem túl meggyőző- tiltakozásával, kezébe -inkább szájába- vette "a dolgok irányítását". A hímvessző már teljesen nedves volt saját nedveitől, így egyszerűen csak hátrahúzta az előbőrt, és eltüntetett egy jó darabot a szájában a szerszámból, majd ajkait szorosra vonta körülötte és úgy húzta vissza. Amit közben hallott, elégedettséggel töltötte el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 08:19
Jó.
#3 listike 2014. 10. 22. szerda 13:47
Aranyos.
#2 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:50
Nem rossz
#1 Törté-Net 2003. 12. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?