A+ A-

Judit 1. rész - Judit bugyija

Fordítás
Az itt leírt események részben a valóság, részben a fantázia szüleményei rólam és nővéremről, Juditról. Közös játékainkról, nemiségünk ébredezéséről szól, egy olyan kapcsolatról, mely tanulságul szolgálhat a "vízisport" szerelmeseinek is.
A mese lassan szövődött ... a tényekből, és ahogyan visszaemlékeztem rájuk.
Ha zavar a nemi élet a családban, vagy a pisiszex, ne olvasd tovább.
***
Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozással kérdeztem: "Hát ez mi?" Nővérem (aki két évvel idősebb nálam) elvörösödött, és a bugyija után kapott.
"Mit gondolsz, öcsike? Azonnal add vissza!"
Judittal mindig jó testvérek voltunk, megosztozva mindenen, de a családban uralkodó kispolgári szemlélet miatt mindig hallgattunk az olyan dolgokról, mint az alsónemű, fürdőszoba ... vagy nemi szerveink. A nemiség témáját kerülték a szülői intelmek, a fejünkben zavaros volt a kép. Például tudtuk, ha apa hazaérkezett egy-egy hosszú tengeri útjáról, szüleink mindig "érintkeztek szexuálisan", de nemi életük rejtve zajlott előttünk. Utólag azt gondolom, aktív szexuális életet éltek, bár erről soha nem ejtettünk szót. Ahogyan kezdtünk cseperedni, ezekre a dolgokra is egyre jobban figyeltünk.
A fehér pamutbugyit a fény felé tartva, a legizgalmasabb részét vizsgálgattam és tűnődő hangon megszólaltam, "Hmmm, mi ez a nedves dolog itt?"
"Dávid, fejezd be azonnal! Atyaisten, de disznó tudsz lenni!"
Imádtam a szorult helyzetét, és igyekeztem annak minden pillanatát kiélvezni. Egy kisöccs számára ilyen helyzet ritkán adódik. Tovább játszottam: "Milyen szexi!" - mondtam a bugyi illatát magamba szívva.
Vajon beválik a tervem? Igyekezetem arra irányult, hogy a köztünk hosszabb ideje kialakulóban lévő izgalmas szexuális feszültséget tovább növeljem. Számomra hónapokkal azelőtt kezdődött a dolog, mikor birkózás közben megéreztem Judit sajátos "nőci illatát". Tovább szorongattuk egymást, de közben már arra is figyeltem, hogy egy lánnyal birkózom. Bárhová nyúltam, olyan puha és nőies volt. Ő persze csak a legyőzésemre koncentrált. El is kapott, és combjai közé szorította a fejem, ahonnan nem volt menekvés.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (121 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:17
Nem rossz.
#8 papi 2013. 09. 1. vasárnap 10:49
Egész jó
#7 tiborg 2012. 05. 8. kedd 07:37
Ilyesmi megtortenik.....Reg volt..... Elveztem....
#6 :) 2009. 08. 19. szerda 17:54
Aranyos. Petty kedves, bizarr-éknál vagy, nem gruppenben:)
#5 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 02:02
élethü arayos
#4 Chris 2004. 01. 20. kedd 13:06
Nagyon jó, csak így tovább!
#3 BugyiSzagoló 2003. 12. 11. csütörtök 19:27
Király, én is rajongok a lányok-asszonyok levetett, finom, mocskos punciszagú bugyijának. Digitális kamerámmal le is fotóztam és feltettem a Netre egy pár képet a menyasszonyom finom mocskos punciszagú bugyijáról.
10 pont, csak így tovább!
#2 petty 2003. 12. 10. szerda 08:38
Hát csak annyi, hogy nem ppen a gruppen csoportba tartozik, inkább a családiba. Kezdetnek jó, kíváncsi vagyok a folytatásra.
#1 Törté-Net 2003. 12. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?