A+ A-

GólyaBál

Már régóta figyelem az egyik lányt a sulinkból. Nagyon szép lány. Kb. 175 cm magas, fekete haja van, és nagyon jó alakja. Sikerült azt is kiderítenem, hogy Enikő a neve. Kiderült, hogy az egyik haverom ismeri, így megadta a telefonszámát. Írtam neki pár sms-t, amikre válaszolt is, és még néhányszor föl is hívott, hogy kiderítse, ki is vagyok én. A későbbiek folyamán megismertük egymást, de igen nagy sajnálatomra a köszönésnél többet nem tudtam elérni nála. Ez a lagymatag viszony egészen az iskolai gólyabálig tartott. Az egész ekkor kezdődött. A gólyabálon, amíg a "Disco" ment az ebédlőben, azalatt én az egyik lépcsőhöz voltam beosztva, mint ügyeletes. Ez csupán abból állt, hogy ott ültem a lépcső tövében, és ha éppen valaki fel akart menni, akkor őt kellett erről a szándékáról lebeszélnem.
Ez remekül ment. Így esett meg az is, hogy éppen Enikő drága lófrált erre felé, és mivel nem volt jobb dolga ő is fel akart menni. Persze ezt nem engedhettem neki sem. Ő egyből elkezdett ellenkezni, hogy csak neki engedjem meg, meg mégis hadd mehessen fel. Nem sikerült meggyőznie. Így jobbnak látta, hogyha tovább áll. Pár perc elteltével újból megjelent, és egy elutasíthatatlan ajánlatott tett. Kézenfogott és felvezetett a lépcsőn.
Bementünk a legtávolibb terembe, majd megálltunk, és csak néztük bambán egymást. Egyszer csak elkezdtünk közeledni egymáshoz, majd az arcunk egyre közelebb ért, majd megcsókoltuk egymást.
Teljesen rámvetette magát, a kezeivel a fejemet, a lábaival a testemet karolta át. Meg ha akartam volna sem tudtam volna kiszabadítani magam. Persze nem is akartam. Smárolás közben addig-addig mocorgott, amíg puncija a nyitott tenyerembe került. Sztreccs nadrágján és bugyiján keresztül is éreztem, hogy mennyire nedves és forró az öle. Szinte égette a tenyerem! Soha nem hittem, hogy egy nőben ekkor vágy ébredhet. Azt meg főleg nem, hogy mindez irántam. A hamvas, érintetlen és vadul tüzelő szűz test szorítása, nyelvének vad, de mégis érzéki tánca a számban igen komoly benyomással volt a testemre. Olyan kemény voltam, mint még soha az életben. Majdnem ordíthatnékom támadt, annyira fájt már a merevedés. Amikor pedig engedett ölelése szorosságán, kivettem a kezem, de már csak azért, hogy én szorítsam magamhoz. Mivel így az ő és az én ölem közötti utolsó komolyabb akadály is elhárult, lejjebb csúszott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:52
Elmegy.
#2 listike 2014. 01. 10. péntek 07:19
Gyengécske.
#1 Törté-Net 2005. 10. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?