Az autószerelo

Szavazás átlaga: 5.57 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2003. november 25.
Hossz: 4 886 karakter
Elolvasva: 6 515 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Olajcserére voltam bejelentkezve, délután ötre. Háromnegyed öt körül értem a szervizbe. A kocsit leparkoltam a bejárat mellé. Belépve láttam, hogy mindkét akna foglalt. Viszont nem láttam senkit sürgölodni a kocsik körül.
– Jó napot kívánok! – köszöntem jó hangosan
– Jó napot! – hangzott a Mercédesz alól.
– Az olajcserére jöttem. – mondtam már halkabban.
– Asszonyom! Ezen a kocsin még van félóra munkám. Ki tudja várni? – nézett ki egy szempár a Merci alól.
– Persze! Ezt a délutánt erre szántam. – feleltem. – Hogyhogy egyedül van?
– A segédemet elengedtem. Valami randija van. Meg ezen a héten már eleget túlórázott, még a végén nem tudom kifizetni. – nevetett ki a szempár a kocsi alól.
Nézelodtem a muhelyben. A szerelo le s fel járt az aknában. Szerszámokat vitt, csinált valamit aztán visszahozta. Babrált valamit a motortérben. Feszes overálja még jobban kiemelte formás fenekét. Az ember lányának, ilyeneket látva kicsit jobban dobog a szíve. Kedvem lett volna hozzálépni és megsimogatni, de a jólneveltség még visszatartott. Éreztem nem sokáig. Felforrósodott a boröm, az arcom valószínuleg kipirult. A fülemen éreztem a forróságot. Fenébe a jólneveltséget. A pasik megtehetik, én nem?
Miközben O matatott a motorral, közelebb léptem. Eloször nem hozzáérve kezemmel köröztem a fenekénél, aztán egy mély levegovétel után, finoman megsimogattam. Felkapta a fejét. Megfordult és a mélyen szemembe nézett.
Valószínuleg tiszta vörös lehetett az arcom. Éppen bocsánatot akartam kérni amikor megszólalt.
– Ez finom volt. Megismételnéd? – Azzal sarkon fordult és lecsukta a kocsi motorház tetejét.
Hát persze, hogy kihasználtam az alkalmat és most már erosebben megismételtem.
– Egy pillanat múlva itt vagyok és hozzáfoghatunk a tiédnek. – mondta és rám kacsintott.
Az öltözo felé vette az irányt. Kisvártatva meg mosakodva jött vissza. A szeme mosolygott. Megfogta a még mindig égo arcomat és megcsókolt. Nem
e
alf
ro
alf
sz
alf
ak
alf
osan
, hanem puhán. Majdnem helyben a karjai közé omoltam. A lábam remegett az izgalomtól. Magamhoz húztam a testét. Megmarkoltam a fenekét. Kemény férfias volt. Az overálon keresztül éreztem éledo férfiasságát. Persze az én testem is válaszolt a csókra. A mellbimbóim megduzzadtak, majd ki bökték a pólómat. A bugyim egyre forróbb lett. Éreztem, hogy az izgalomtól nedvesedni kezdek.
A pólómtól hamar megszabadított izmos keze. Végigcsókolta a nyakamat, majd a bimbóim egyenként a szájába kerültek. Finoman szívogatta, körbe-körbe nyalta. Ha lehet még jobban megnottek. Simogattam a fejét, majd az overál zippzárját kezdtem keresgélni. Hamar ráleltem és félig lehúztam. Végigsimítottam eros, szorös mellkasán.
Megfogott és ráemelt a Mercédesz motorháztetejére. Kigombolta a nadrágomat, lehúzta a zippzáromat és lassan de eroteljesen elkezdte lehúzni a nadrágomat. A fenekemet megemelve segítettem neki. A bugyim is ment a nadrággal együtt. Leguggolt elém, széthúzta a combjaimat és minden átmenet nélkül nyalni kezdett. Hátradoltem a motorházteton és élveztem nyelve minden mozdulatát. Az biztos, hogy gyakorlott volt az efféle játékokban, mert kis ido múlva igen csak jól éreztem magam. Kezét a combomról a hüvelyem felé csúsztatta. Simogatta a barlang bejáratot. Szememet becsukva teljesen átadtam magam az élvezetnek. Azt hiszem kisvártatva sikongatva elélveztem.
Aztán csak azt éreztem, hogy valami kemény hosszú és vastag eroteljesen belém hatol. Éléggé nedves voltam, hogy ne fájjon a kissé
e
alf
ro
alf
sz
alf
ak
alf
os
mozdulata. Lassan ki-be járt bennem. Hol egészen a méhszájamig hatolt, hol meg szinte kihúzta magát belolem. Lábamat összekulcsoltam a derekán, hogy az a kihúzás nehogy sikerüljön neki. Kezével a melleimet simogatta. Halkan suttogott valami trágárságot. Sajnos csak a felét értettem, de tudtam, hogy a testemrol szól a mondanivalója.
Egyre gyorsabbra vette az iramot. Éreztem, hogy addig is kemény farka még jobban megfeszül. Szinte szét akart szakítani. De fájdalom helyett inkább a kéj hullámai borítottak el. Hüvelyem lüktetett az élvezettol. Beljebb, még beljebb?..
Nyüszítve élvezett belém. Teljesen telepumpált azzal az élvezetes, ragadós, suru, fehér folyadékkal.
Hát, ha az olajcsere nem is volt még meg, engem teljesen feltöltött. Lassan csillapodott bennem. Viszont én a számban akartam érezni ezt az örömöt adó kéjrudat. Nem hagytam, hogy felhúzza az overált. Minden cseppje az enyém. Leguggoltam elé és a számba véve, a kezemmel segítve finoman kifejtem belole a maradék ondót.
– Fantasztikus vagy! – mondta amikor végre levegohöz jutott.
– Jó kezekben jól muködik minden szerszám. – válaszoltam mosolyogva.
Az olajcserét azért megejtettük, mivel tulajdonképpen azért mentem oda. De a borravalót nem fogadta el.
Azóta, ha szólok neki, hogy valamit bütykölni kell a kocsin érdekes módon mindig egyedül találom. A segédjének mindig akkor van valami randija...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.57 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2023. január 14. 21:07
#15
Jó a protekció a szervizben.
1
a
angel234
2022. szeptember 8. 04:29
#14
Régi,de még jó írás.
1
feherkalman1
2022. szeptember 7. 20:03
#13
Úgytűnik nem volt szimeringes a nő.
1
én55
2021. július 22. 10:08
#12
Jó a történet.
1
z
zoltan611230
2019. június 6. 02:48
#11
Jó szerelés.
1
t
t.555
2017. október 17. 04:59
#10
Nekem is bejött!
1
feherkalman1
2016. április 14. 16:43
#9
Azt nem tudom hogy Tutajosnak mi a foglalkozása de én értek a kocsikhoz vakon53. És szeretem az ilyen ügyfeleket.
1
vakon53
2016. január 4. 22:07
#8
Tutajos teis autószerelővagy?
1
a
A57L
2014. június 6. 05:38
#7
Nekem bejött.
1
f
feherfabia
2014. március 29. 06:19
#6
9P
1
p
papi
2013. szeptember 3. 10:14
#5
Nem rossz
1
tutajos46
2013. március 23. 06:17
#4
Néha jól jönne egy ilyen ügyfél.
1
sihupapa
2008. december 16. 03:47
#3
ez van.
1
hehe
2003. november 26. 16:31
#2
semmi...
1
T
Törté-Net
2003. november 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1